ciecierzycowa pasta

{{headerMessage}}
Wymieszana na warsztatachTesco, podczasFood Blogger Fest niesamowicie prosta sałatka ciecierzycowa z pastą z suszonych pomidorów. Lekka, aromatyczna i po prostu pyszna. Po powrocie do domu Zobacz więcej
{{headerMessage}}
rogalikowa6 kwietnia 2014 23:39 Ostatnio mam manię wege past kanapkowych, chyba przyjdzie czas na ciecierzycę:) OdpowiedzUsuń Zobacz więcej
Pancerka
Pancerka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Marshmallows
Pasta z ciecierzycy

Pasta z ciecierzycy 70

0
{{headerMessage}}
Czy już kiedyś pisałam, że kocham ciecierzycę? Jeśli nie, to czym prędzej naprawiam ten błąd. Kocham ciecierzycę i wszystko co z niej można przygotwać. Naszym domowym hitem jest ciecierzycowa pasta, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
w wersji wytrawnej. Do ich przygotowania użyłam mąki z ciecierzycy, która ostatnio na stałe zagościła w mojej kuchni. Jeżeli jeszcze jej nie znacie, to czas to szybko nadrobić - ciecierzycowa mąka Zobacz więcej
{{headerMessage}}
owsianka budyniowa muesli śniadaniowe z kaszą jaglaną według pięciu przemian śniadaniowe kaszki, czyli esencja zdrowia na początek dnia kasza jaglana z jabłkiem czekoladowo-kokosowa jaglanka z Zobacz więcej
Martyna_
Martyna_ Obserwuj blogaObserwujesz bloga
breakfast of dreams
.1052. spacer po Wiedniu

.1052. spacer po Wiedniu 103

1
{{headerMessage}}
na górze gryczano-kukurydziany kus kus, pod nim wegańskie pasty kanapkowe: brokułowa, ciecierzycowa(jak to odmienić?:D), meksykańska i hummus, tofu z chili. w trzecim rzędzie - RAW batonik lifebar Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Naleśniki bez glutenu – 20 prostych przepisów. Naleśniki bez glutenu to żadna filozofia, choć niektórzy upierają się, że jest inaczej Zamiast ufać opowieściom dziwnej treści, najlepiej po prostu Zobacz więcej
{{headerMessage}}
ze strony BBC Good Food, musiałam jednak zmienić podane przez nich proporcje, bo moja ciecierzycowa masa wyszła zbyt sucha. "Falafele po szkocku" są pyszne zarówno na ciepło, jak i na zimno. Dlatego Zobacz więcej
{{headerMessage}}
bycia kimś wyjątkowym”. Ten sam Nowak w swej recenzji Pook Pasta oświadczył jeszcze, że „Jak wiemy, głównym wrogiem modnej publiki jest gluten. Tak jak w XIX wieku każda szanująca się damessa Zobacz więcej