cielecine

ZOBACZ TAKŻE:

{{headerMessage}}
Szperajac w moich przepisach, znalazlam stary numer "Sol i pieprz" a w nim przepis na to aromatyczne mieso, autorstwa Miroslawa Strzelczyka, szefa kuchni w restauracji "Tsarina" w Warszawie... Mieso Zobacz więcej
Est-Ouest
Est-Ouest Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Est-Ouest
Conchiglioni faszerowane cielecina

Conchiglioni faszerowane cielecina 1054

0
{{headerMessage}}
Makaron obgotowujemy 5 minut w osolonym wrzatku. Nastepnie odcedzamy na sicie, przelewamy lodowata woda i dokladnie odcedzamy. Wykladamy na czysta sciereczke do wysuszenia. Gdy robimy danie od razu Zobacz więcej
{{headerMessage}}
osob 1,2 kg dobrej pokrojonej w rowna 4 cm kostke ( okolo) cieleciny. Ja biore cielecine u rzeznika wyhodowana "pod matka". Po francusku to "veau sous la mère" to znak jakosci mowiacy o tym ze Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Sauté de veau au porto et romarin Po urlopowych przebojach i szalenstwach nielatwo mi bylo wrocic do obowiazkow tych bardziej lub mniej przyjemnych ;-). Nowy rok zaczal sie dobrze, bardzo dobrze… Mam Zobacz więcej
piegusek
piegusek Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Pieguskowa kuchnia
Kulki cielęce na parze

Kulki cielęce na parze 69

0
{{headerMessage}}
15 marca 2011 at 9:18 pm Wyglądają bardzo efektownie. Lubię cielęcinę, więc tym bardziej powinny mi pasować. Reply iis111 15 marca 2011 at 8:10 pm bardzo lubie cielecine, ale niestety tutaj gdzie Zobacz więcej
piegusek
piegusek Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Pieguskowa kuchnia
Kulki cielęce na parze

Kulki cielęce na parze 32

0
{{headerMessage}}
. Wyglądają jak jeże, co się szczególnie podoba dzieciom, smakują wybornie również z mięsa drobiowego. Trzeba tylko uważać przy wyciąganiu ich z parowaru, gdyż ryż lubi odpadać, a szkoda bo przecież Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, that insidious reek of digestive juices that no amount of garlic or coriander can dispel. It stirs up in me a profound, visceral anxiety that I cannot quite explain." I na koniec. Ja sama nie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
) Listopad (9) Skąd się u mnie wzięliście we wrześniu i październiku? Jak wygląda spleśniały zakwas z buraków? Pieczona gęś z dyniowym farszem Rogale marcińskie krok po kroku 3 najgorsze parówki, Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: