co robimy we wrześniu

Wrzesień to dla miłośnika przygotowywania nalewek prawdziwy raj. Liczba roślin z których sezonowo przygotowujemy nalewki jest rekordowo długa. We wrześniu bowiem nalewki możemy robić jeszcze z owoców Zobacz więcej
cisowianka20
cisowianka20 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Karolina Gotuje
Zrazy

Zrazy 1316

0
Kruszynka6 września 2012 10:44 Lubię, niedawno robiłam ;) OdpowiedzUsuń Zobacz więcej
Orcia16 września 2012 09:37 wygląda ładnie.. a ja będę dziś robiła placki dyniowe! I odchudzoną lasange!!! <3 OdpowiedzUsuń Zobacz więcej
Ona18 września 2012 09:49 przerabiamy ją na co możemy: leczo, dodajemy do makaronu, robimy frittatę, marynujemy, robimy ciacho - pychota! Usuń Zobacz więcej
slyvvia23 września 2011 07:22 Uwielbiam tosty francuskie, takiego jeszcze nie robiłam, ale musi być pyszny, bo są malinki ;) OdpowiedzUsuń Zobacz więcej
Tynaśroda, 28 września 2011 19:24:00 CEST Robiłam crumble z jeżynami, z jabłkami też wygląda świetnie:) OdpowiedzUsuń Zobacz więcej
Gosia6 września 2012 20:47 Klopsy, pulpety zawsze sprawdzają się na obiadek, robiłam niedawno pulpety wg Pascala(kuchnia lidla) z serkiem greckim, pyszne wyszły:) OdpowiedzUsuń Zobacz więcej
Pani A
Pani A Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Taka Karma!
Pizza z owocami morza

Pizza z owocami morza 409

0
Ania11 września 2012 17:42 Prezentuje się pysznie, też mam smaka na pizze, wpadła mi w oko przepis Pascala(kuchnia lidla), robi fajny sos z cukini do pizzy. OdpowiedzUsuń Zobacz więcej
Misia8 września 2012 08:08 Mama robi podobne! Chyba dzisiaj też zrobię jabłecznik, ale w wersji mojej babci, bo narobiłaś mi ochoty. OdpowiedzUsuń Zobacz więcej
KaroDeco16 września 2012 12:04 Też tak robię, przepisy trafiają do zeszytu z przepisami, wszystkie inne ciekawe zdjęcia, napisy do pudełka, a później wykorzystuję podczas scrapowania :) 3mam kciuki :) Zobacz więcej
Kuchnia Gosi28 września 2012 19:06 Prezentuje się pysznie, potrawki nie robiłam, ale wczoraj na obiadek miałam schab Pascala zapiekny z sosem beszamelowym, był pyszny, polecam:) OdpowiedzUsuń Zobacz więcej
madlene1717 września 2012 16:16 Z powidłami jeszcze nie robiłam, ciekawy pomysł :D Zresztą już mam w planach kolejną kombinację tego deserku, mam nadzieje, że mile Was zaskoczę:) Usuń Zobacz więcej
Ola20 września 2012 16:02 i ja będę robić za chwilę leczo ;) nigdy mi się nie znudzi, zamrożę i będę miała na zimę OdpowiedzUsuń Zobacz więcej
K.8 września 2011 20:35 coś w tym jest - metodę rozkrajania bułek podpatrzyłam właśnie w subway ;) niby nic specjalnego, a jednak ułatwia robienie kanapencji OdpowiedzUsuń Zobacz więcej
Anonimowy5 września 2013 17:56 Właśnie piekę, robi sie je bardzo szybko, twój opis teo ciasta do mnie przemówił. Od siebie dałam cukier waniliowy i żurawinę zamiast rodzynek. Dam znać jak smakuje Zobacz więcej
MałgosiaZ15 września 2012 11:03 Moje sajgonki ostatnio zupełnie mi nie wyszły! Rozleciały się w gorącym oleju i nie było nawet co zbierać :( robiłam z krewetkami, może były zbyt wilgotne? Wasze Zobacz więcej
Orcia
Orcia Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Orcia
Odchudzony budyń z czekoladą

Odchudzony budyń z czekoladą 110

0
Misia8 września 2012 19:21 Pamiętam, że kiedyś robiłam domowy budyń, które jest przepyszny, ale nigdy nie przyszło mi na myśl, żeby go odchudzić! Muszę spróbować ;). Mam nadzieję, że smakowało ;). Zobacz więcej
bflorentin
bflorentin Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Alle Pysznie!
Śliwkowe francuskie

Śliwkowe francuskie 264

0
Kuchnia Gosi10 września 2012 20:22 Pycha, już też robiłam, bo śliwka aż mi się ugina od ciężaru owoców, zbiór jak nigdy i znalazłam fajne ciasto w lidlu w wersji dietetycznej, tylko się zajadać:) Zobacz więcej
Beatawtorek, września 18, 2012 Jest całkiem smaczna, można robić z niej zupę, przygotować jak szpinak, dodać do pierogów czy naleśników, w okół nas jest b. dużo roślin (chwastów) jadalnych. Zobacz więcej