cojesc.net

ZOBACZ TAKŻE:

Już jutro mija drugi roczek funkcjonowania bloga! Z tej okazji odbędzie szybki, jednodniowy facebookowy konkurs dla fanów cojesc.net! Jest konkurs - jest nagroda! A tą nagrodą będzie mocno pomocny Zobacz więcej
Uwielbiam domowe ciasta! Jednak wiem, że za smak większości słodkości odpowiadają cukier i masło (och, ten karmelowy posmak!), których staram się unikać. Dlatego kiedy zobaczyłam przepis na Zobacz więcej
Myślę, że nie muszę Was przekonywać, że jakość posiłków około treningowych istotnie przekłada się na naszą wydolność fizyczną i efekty ćwiczeń. Jeśli jednak interesuje Was ten temat odsyłam do Zobacz więcej
Szybki i pożywny obiad z dodatkiem sojowego sera, czyli tofu. Produkty sojowe mają swoje szczególne zastosowanie w diecie osób z podwyższonym poziomem cholesterolu. Więcej informacji na ten temat Zobacz więcej
" ;) Deser ten nadaje się praktycznie dla wszystkich, ale przede wszystkim dla osób z podwyższonym cholesterolem (dlaczego? - po tym przeczytacie w moim najnowszym artykule na cojesc.net). Mimo, że Zobacz więcej
na zdjęciu powyżej, spotkać w produktach renomowanych firm. Jest obecna w wielu kiełbasach drobno rozdrobnionych, parówkach czy pasztetach. Polacy uwielbiają tego typu wyroby, zresztą ja też. Zobacz więcej
na podstawie aktualnej literatury medycznej (pojawi się on na stronie z artykułami cojesc.net). A tymczasem zostawiam Was z przepisem na ekstremalnie prostą i nieziemsko smaczną sałatkę z owocami i Zobacz więcej
Słodkości i nie tylko Smaki Alzacji KasiekGotuje megly.pl - fashion, cooking, baking, lifestyle sama złodycz Bea(u)ty kitchen Mała kuchareczka Codzienne gotowanie u Agi zufikowo Brzuszki Zobacz więcej
piecze cukierkowegotowanie Brzuszki Łakomczuszki... Blog kulinarny: Czerwona Fasola Ziołowa szuflada Moje Gotowanie megly.pl - fashion, cooking, baking, lifestyle GRUNT TO PRZEPIS! Moje Wypieki I Nie Zobacz więcej
http://cojesc.net/tluszcze-trans/ http://wyborcza.pl/duzyformat/1,127291,7717475,My_chcemy_masla_a_nie_margaryny.html?disableRedirects=true – wywiad z prof. Grażyną Cichosz . Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: