comber porzeczkowy

{{headerMessage}}
comber porzeczkowy z bakaliami Wracają upały. I ani mi w głowie ciasta z masami. W sumie to miałam dziś nic nie piec ale zrobiłam mały spontan i wyszedł taki comber. Bardzo smaczny, wilgotny, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
królik stał się królem: Musisz go przyrządzić w sposób właściwy! A ja Ci w tym pomogę ;) Podstawowa zasada, jeśli chcesz upiec, usmażyć lub udusić królika: namocz go wcześniej przez kilka godzin w Zobacz więcej
{{headerMessage}}
smażeniem solimy kotlety jagnięce. Jagnięcinę smażymy z obu stron do zarumienienia. Sos porzeczkowy: 0,5 kg czerwonych porzeczek 0,5 szklanki wody 1 łyżka masła zimnego listki świeżej mięty Zobacz więcej
{{headerMessage}}
groszkiem W KAMARI spodziewałam się znacznie więcej. Uprzedzone o długim oczekiwaniu zamówiłyśmy piwo, otrzymałyśmy je jednak dopiero z daniem, a więc ponad 30 minut później. Pierwszy raz spotkałam Zobacz więcej
{{headerMessage}}
na demi-glace z purée z selera i wędzonego czosnku (T. Jakubiak) Po sorbecie przyszedł czas na danie główne, które zaproponował Tomasz Jakubiak, w euforyczny stan wprawiając wszystkich miłośników Zobacz więcej
{{headerMessage}}
- Kwiecień to czas mniszka lekarskiego. Chcesz podreperować organizm? Na łąkach już go pełno. Jak co roku, będę robiła miodek z mlecza według następująceg... 1 dzień temu la cucina di calycanthus Zobacz więcej