Przepis na comber sarni

ann
ann Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
rozkosze-stolu
sarni comber pieczony

sarni comber pieczony 553

Jesień i wczesna zima to najlepszy czas na jedzenie dziczyzny. A tak się doskonale złożyło, że właśnie w moje ręce (za sprawą niezawodnego kolegi K.) wpadła sarna. I to aż w dwóch postaciach: combra Zobacz więcej
Dziś zamieszczam pierwszy przepis, którego miałam okazję być współautorką na warsztatach ,,Smaki dziczyzny" zorganizowanych przez Durszlak i Makro. O samych warsztatach też niedługo napiszę coś Zobacz więcej
Oto przepis na pierwszą z potraw, które przygotowywaliśmy w sobotę na warsztatach „Smaki dziczyzny”. Składniki na 2 osoby: 50 dag comber sarni wędzony marchew pietruszka pół małego pora 2 łyżki Zobacz więcej
Cześć =) Z okazji 1-szej rocznicy powstania bloga Kasztanowa Kuchnia zaprasza na comber z sarny =) Comber jest bardzo miękkim i delikatnym mięsem, które nie wymaga specjalistycznej i Zobacz więcej
Joaska
Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
królestwo garów
Comber z sarny

Comber z sarny 4837

Wspaniały, delikatny… nie potrzeba nic kombinować… według mnie im prościej tym lepiej. comber sarny, czerwone wytrawne wino, gałązka tymianku, miód lub cukier, sól, Comber oczyścić z błon, umyć, Zobacz więcej
Szybki sposób na aromatycznego królika w przyprawach. Nasze zadanie ogranicza się do przygotowania marynaty co nie zajmie więcej niż 5 minut. Później wystarczy poczekać na efekty. Składniki: Comber z Zobacz więcej
Sezonowy garnek
Sezonowy garnek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Sezonowy garnek
Pieczony comber z sarny

Pieczony comber z sarny 1671

Comber z sarny to jeden z najsmaczniejszych elementów z dziczyzny, delikatny,słodkawy po prost doskonały. Comber jest prosty w przygotowaniu i naprawdę zachwyca smakiem. Gorąco polecam składniki: 1 Zobacz więcej
Pieczeń z combra sarniny marynowanej przed pieczeniem w winie .Doskonałe danie na świąteczny obiad . Czas : 1,5 godziny + 48 godzin w marynacie Składniki : 0, 6 kg mięsa z combra sarniego 1 szklanka Zobacz więcej
Krokodyl
Krokodyl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Pomarańcza
Warsztaty "Dary lasu" - dziczyzna

Warsztaty "Dary lasu" - dziczyzna 564

Ostatnie warsztaty prowadzone przez Makro były niezwykle bogate w smaki. Szef kuchni Grzegorz Kazubski podzielił się z nami świetnymi pomysłami na potrawy z dziczyzny doskonale nadające się na Święta, Zobacz więcej
Comber z królika pieczony z warzywami | Gotuj się! O autorce Napisz do mnie - Top NavigationO autorceNapisz do mnie Przepisy, artykuły i recenzje. Subiektywnie o odżywianiu. Strona główna Przepisy Zobacz więcej
Wreszcie przygotowałam relację z warsztatów, w których miałam okazję uczestniczyć na początku grudnia. Tematem przewodnim spotkania zorganizowanym przez Makro i Durszlaka (któremu bardzo dziękuję za Zobacz więcej
Kasiek
Kasiek Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Takie tam...
Smaki lasu - spotkanie z dziczyzną

Smaki lasu - spotkanie z dziczyzną 353

Pierwszy raz w życiu uczestniczyłam w warsztatach kulinarnych i muszę to powiedzieć - chcę jeszcze!!! W sobotę miałam przyjemność spotkać się w z wieloma blogerkami w Centrum Rozwoju Firm na spotkaniu Zobacz więcej
W pierwszą sobotę grudnia miałam okazję ponownie uczestniczyć w warsztatach kulinarnych dla blogerów organizowanych przez firmę MAKRO. Do tej pory brałam udział w spotkaniach dotyczących ryb, serów, Zobacz więcej
Dorota Smakuje
Dorota Smakuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Dorota Smakuje
Mięso na święta - przepisy

Mięso na święta - przepisy 2964

Mięso na święta - przepisy Dorota smakuje Blog > Komentarze do wpisu « Sałatki na święta - przepisy Mięso na święta - przepisy NA ZIMNO Schab pieczony w piwie Karkówka pieczona Szynka Zobacz więcej
Próbowaliście mięsa z królika? Przekonałam się do niego dopiero teraz, gdy sama go przyrządziłam. To bardzo delikatne i smaczne mięso. Spróbowałam go udusić w sosie z białego wina z dodatkiem słodkiej Zobacz więcej
Jesień skłania do nostalgii jak żadna inna pora roku. Czasem i mnie dopada. Najczęściej wracam wtedy pamięcią do miejsc, które ... trzeba tu się otwarcie przyznać ... pokochałam. Szkocja to Zobacz więcej
Olla
Olla Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
RAROSSA
COMBER

COMBER 1215

Salvador Dali30 lipca 2013 08:41 to jest comber? U mnie taką foremkę mama ma ze 20lat i zawsze się na to mówiło keksówka, a jak chciałeś żeby ci ktoś podał to: "Tą zaokrągloną!" :D ależ mnie Zobacz więcej
Joaska
Joaska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
królestwo garów
Comber jagnięcy

Comber jagnięcy 1818

comber jagnięcy – 800 g, sól, pieprz, 4-5 ząbków czosnku, garść listków rozmarynu, oliwa, Mięso oczyścić z błon, końcówki kości oczyścić z mięsa, umyć, osuszyć. Czosnek rozgnieść, rozmaryn posiekać, Zobacz więcej
Wczoraj po raz pierwszy uczestniczyłam w warsztatach kulinarnych organizowanych przez Makro. Naszym zadaniem było przyrządzenie potraw z dziczyzny, która była tematem przewodnim tego spotkania. Pod Zobacz więcej
paulinna1
paulinna1 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Moje Qulinaria
Sarni grzbiet

Sarni grzbiet 197

Ciasto sarni grzbiet Choć nazwa brzmi jak wykwintny mięsny obiad, sarni grzbiet to wilgotne ciasto czekoladowe! Jeśli lubisz "mokre" ciasta na bazie rozpuszczonej czekolady - taki właśnie jest sarni Zobacz więcej