concasse

ZOBACZ TAKŻE:

KUKBUK
KUKBUK Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
KUKBUK
Łosoś z bobowym concasse i awokado

Łosoś z bobowym concasse i awokado 15

Łosoś z bobowym concasse i awokado - KUKBUK Toggle navigation Sklep Prenumerata Kukbuk poleca Newsletter Wydanie mobilne Reklama Kontakt Skip to content Toggle navigation Magazyn Przepisy Wiadomości Zobacz więcej
KUKBUK
KUKBUK Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
KUKBUK
Łosoś z bobowym concasse i awokado

Łosoś z bobowym concasse i awokado 7

Łosoś z bobowym concasse i awokado - KUKBUK Toggle navigation Sklep Prenumerata Kukbuk poleca Newsletter Wydanie mobilne Reklama Kontakt Skip to content Toggle navigation Magazyn Przepisy Wiadomości Zobacz więcej
Obalamy mity, że tatar może być tylko i wyłącznie wołowy. Oczywiście, że nie! We refute myths about preparing tartar only with beef. It’s not true! Składniki / Ingredients (1 porcja / 1 portion): 100 Zobacz więcej
Czuć się jak ryba w wodzie Legenda głosi, że ryby tutaj jeszcze nie było i coś w tym prawdy jest jak to w każdej legendzie :) Dlatego też chcę w końcu to zmienić by takie dania mogły się pojawiać Zobacz więcej
Kolejny przepis z książki"Przepisy kulinarne Dieta 5:2 dra Mosleya", który wypróbowałam i z czystym sumieniem mogę Wam polecić. Poszakszuce, którą pokazałam w ubiegłym tygodniu, przyszła pora na Zobacz więcej
Bakłażan, dobrze przyprawiony staje się niesamowicie smacznym warzywem. Zapiekany z delikatną mozzarellą na pomidorkach concasse (bez skórki i miąższu, pokrojone w kostkę) z czosnkiem i bazylią Zobacz więcej
Stek z rostbefu to coś co każdy pracujący w pocie czoła człowiek powinien sobie od czasu do czasu zafundować. Żony kochające mężów winny przygotować takie danie dla swoich mężczyzn. Letnia wersja z Zobacz więcej
Kolejna potrawa przygotowana na warsztatch kulinarnych z Marcinem Budynek i Konradem Birek. Przedstawiam przepis na pieczony antrykot z wołowiny z sosem barbecue, zielonym groszkiem i pomidorami Zobacz więcej
Mousse de foie de volaille concassées de noisettes INGREDIENS: (pour 10 personnes) 600 g de foies de volaille fermier 4 échalotes 2 gousse d'ail 2 pommes 50 g de beurre huile d'olive 30 g de noisettes Zobacz więcej
Alain Ducasse jest niewątpliwym autorytetem. Trzykrotny zdobywca trzech gwiazdek Michelin w swojej książce udowadnia, że proste gotowanie jest smaczne. Gotuje z duchem Slow Food. Przede wszystkim Zobacz więcej
aronia
aronia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
wiem co jem
Sernik Cassis

Sernik Cassis 63

Czytaj więcej » Zobacz więcej
malgos
malgos Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Minta Eats
Ducasse w domu, seler w zupie

Ducasse w domu, seler w zupie 30

Jest ich kilku: Paul Bocusse, Alain Passard, Joel Robuchon. No i Alain Ducasse. Członkowie gastronomicznego panteonu, sprawcy restauracji, do których rezerwacje trzeba robić na klka tgodni wstecz, Zobacz więcej
Velouté aux petits pois cassés - Bistro de Jenna Suivre ce blog Utilisez notre Reader et abonnez-vous aux meilleurs articles de ce blog ! Editer l'article Administration Connexion Créer mon blog Zobacz więcej
Kolejne… danie jednogarnkowe! Jeszcze nie zaczyna się robić nudno, ale już przewidywalnie… Prawda jest taka, że przy pałętającym się między nogami maluchu, który uparcie domaga się wspólnego oglądania Zobacz więcej
A co gdyby tak zamiast, jak zwykle, sałatki majonezowej do świątecznych wędlin podać coś zupełnie innego? Na ciepło? Casserole to rodzaj zapiekanki, której podstawą najczęściej są warzywa, choć nie Zobacz więcej
Witajcie:) Od jakiegoś czasu poznaje kuchnie grecką i choć wiele typowo greckich smaków przewijało się w mojej kuchni wcześniej to teraz smaki te badam dogłębnie:) Danie które dziś chce wam pokazać Zobacz więcej
Anula
Anula Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Anula's Kitchen
Liver and bacon casserole...

Liver and bacon casserole... 49

I'm a HUGE fan of liver - especially lamb's liver. It has very delicate and slightly "herby" taste to it. It's not very popular in Poland, as lamb is not the most popular meat (mainly because of the Zobacz więcej
ptasia78
ptasia78 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Coś niecoś
Fougasse

Fougasse 45

Fougasse kiedyś już próbowałam zrobić. Z tego co pamiętam, próba nadania plackowi kształtu liścia i potem zepchnięcia go do piekarnika skończyła się upieczeniem zgniecionego wałka ciasta :). Chwalić Zobacz więcej
Zaległe casserole z bakłażana, to przepis który przeleżał kilka dobrych tygodni w archiwum. Cudowne wspomnienie cieplutkiego słoneczka z Krety. Danie znalazłam w książce, którą kupiłam w wiosce Kritsa Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: