cooks

ZOBACZ TAKŻE:

Gumbo – majowe wyzwanie DaringCooks Dennise, prowadząca bloga There’s a Newf in My Soup, zainspirowana swoją podróżą po Nowym Orleanie, jako majowe wyzwanie zaproponowała tradycyjny dla kuchni Creole Zobacz więcej
Consommé – wrzeniowe wyzwanie DaringCooks Consommé to wrześniowe wyzwanie Daring Cooks, pomysł Pety z Australii. Consommé wywodzi się z kuchni francuskiej i jest rodzajem klarownej, bogatej w smaku Zobacz więcej
Warszawa rozpieszcza kulinarnych maniaków. Books for Cooks to mała księgarnia specjalizująca się w książkach kucharskich. Teraz w Cafe Melon otworzyli oddział stacjonarny. Pytam sie w duchu: Czy to Zobacz więcej
Placki ziemniaczane – lutowe wyzwanie DaringCooks Placki ziemniaczane, to jeden z wielu pomysłów Lisy i Audax na lutowe wyzwanie Daring Cooks. Do typowej masy ziemniaczanej dodałam kukurydzę, Zobacz więcej
Sałatka ziemniaczana – czerwcowe wyzwanie daringCooks Sałatka ziemniaczana, pomysł Jami Sorrento, była sporym zaskoczeniem w roli kolejnego wyzwania Daring Cooks. Portal przyzwyczaił mnie do dań Zobacz więcej
Wołowina po burgundzku – majowe wyzwanie DaringCooks Wołowina po burgundzku – majowe wyzwanie Daring Cooks to pomysł Fabi, prowadzącej bloga Fabsfood. Boeuf Bourguignon czyli wołowina po burgundzku i Zobacz więcej
Sawsan from chef in disguise was our March 2013 Daring Cooks hostess! Sawsan challenges us to make our own homemade cheeses! She gave us a variety of choices to make, all of them easily accomplished Zobacz więcej
Jenn and Jill have challenged The Daring Cooks to learn to perfect the technique of poaching an egg. They chose Eggs Benedict recipe from Alton Brown, Oeufs en Meurette from Cooking with Wine by Anne Zobacz więcej
Wieprzowina Moo Shu – październikowe wyzwanie DaringCooks Październikowe wyzwanie Daring Cooks to Wieprzowina Moo Shu, pomysł Shelley, prowadzącej bloga C Mom Cook. Moo Shu, pisane również Moo Shi, Mu Zobacz więcej
Char Sui Bao- grudniowe wyzwanie DaringCooks Char Sui&Char Sui Bao – grudniowe wyzwanie Daring Cooks, pomysł Sary, prowadzącej bloga Belly Rumbles. Char sui to polędwica wieprzowa o smaku BBQ, Zobacz więcej
For the April Daring Cooks Challenge, Lisa from Parsley, Sage and Sweet has challenged us to debone a whole chicken, using this video by Jacques Pepin as our guide; then stuff it, tie it and roast it, Zobacz więcej
Simon COOKs w Dzień Dobry TVN | Simon COOKs Simon COOKs Blog kulinarny Search for: Skip to content HOME Notes kulinarny Inspiracje Kontakt Simon COOKs w Dzień Dobry TVN 24 czerwca 20158 lipca Zobacz więcej
Our January 2011 Challenge comes from Jenni of The Gingered Whisk and Lisa from Parsley, Sage, Desserts and Line Drives. They have challenged the Daring Cooks to learn how to make a confit and use it Zobacz więcej
No to START – Rusza strona Simon COOKs | Simon COOKs Simon COOKs Blog kulinarny Search for: Skip to content HOME Notes kulinarny Inspiracje Kontakt No to START – Rusza strona Simon COOKs 31 maja 20154 Zobacz więcej
mi się zainspirować ją do wzięcia spraw żywienia studenckiego w swoje ręce? Panie i panowie, przed Wami premierowy odcinek serii "Poland cooks for Holland"! Moja droga M.! Jak wymyśliłam, tak Zobacz więcej
Jajka gotowane w herbacie- listopadowe wyzwanie DaringCooks „Gotuj z herbatą” to listopadowe wyzwanie Daring Cooks, pomysł Sarah, prowadzącej bloga Simply Cooked. Postanowiłam przygotować jajka Zobacz więcej
Duszone Tofu z pieczarkami – marcowe wyzwanie DaringCooks Marcowe wyzwanie Daring Cooks, duszone potrawy to pomysł Carol, która zaproponowała kilka przepisów, z czego ja wybrałam duszone tofu z Zobacz więcej
Steph from Stephfood was our Daring Cooks' July hostess. Steph challenged us to make homemade noodles without the help of a motorized pasta machine. She provided us with recipes for Spätzle and Fresh Zobacz więcej
Ceviche i Papas Rellenas – marcowe wyzwanie DaringCooks Pomysłodawczynią marcowego wyzwania Darlng Cooks, ceviche i papas rellenas jest Kathlyn, prowadząca bloga Bake like a Ninja. Ceviche już parę Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: