coste

ZOBACZ TAKŻE:

panipanidomu
panipanidomu Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Pan i Pani domu
Coste

Coste 136

0
Coste to inaczej burak liściasty (boćwina), który występuje w basenie Morza Śródziemnego. Do naszego ogrodu przybyła prosto z Włoch i okazuje się, że nasz klimat równie dobrze jej służy. Bardzo ładnie Zobacz więcej
Trzecia przystawka, którą przygotowałam podczas Festiwalu Kuchni Włoskiej w E.Leclerc w Radomiu, toCoste di sedano farcite (nadziewane łodygi selera). Kochani wierzcie mi, że ta przystawka jest Zobacz więcej
Coste to nic innego jak burak lisciowy (bocwina), roslina wystepujaca w basenie Morza Srodziemnego. Mozna przyrzadzac ja na wiele sposobow np. in bianco- czyli tylko ugotowana z dodatkiem oliwy z Zobacz więcej
Tonik z korzenia pietruszki In questi giorni sono a caccia delle ricette naturali, non solo culinarie ma anche quelle per la cura del corpo e dell'ambiente...la mia ultima trovata e' l'acqua tonica Zobacz więcej
, bo wielu z Was przyszło w sobotę, aby spróbować moich włoskich propozycji:) Przygotowałam pięć dań: Crostini alla napoletana (zapiekany chleb z sardelami) Palline e fruta (sałatka owocowa z kozim Zobacz więcej
, tagliato a cubetti 500ml di birra scura tipo Guinness 2 cipolle 2 carote 2 coste di sedano 1 lattina da 400g di pomodori a pezzetti 3 foglie di alloro, fresco o secco 1 cucchiaio colmo di farina Zobacz więcej
Terre Siciliane IGT 2008 Donnafugata Contessa Entellina Mille e una Notte 1996 Quintarelli Amarone della Valolicella Classico DOC w roczniku 1996 to wino nie powstało 2006 Rinaldi Barolo Brunate Zobacz więcej
na nas odpowiedni busik, który miał nas zawieść do Kazimierza. Dotarcie na miejsce o takwczesnejporze nie było łatwe, jak wiecie w piątek była studniówka, która skończyła się w sobotę o 6:00 nad Zobacz więcej
Ali
Ali Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Myszki in cucina
Chowder

Chowder 158

0
che è una pescheria dove ti cucinano quello che compri. Lì facevano anche zuppe di pesce tipo queste e da lì ci è venuta voglia di farne una. Questa ricetta viene dal libro di Gordon Ramsay World Zobacz więcej
(13% vol., 100% barbery) było ok, owocowe z odrobiną (ale zaledwie odrobiną) beczki i niestety bardzo krótkim finiszem. Langhe Nebbiolo 2010 (14% vol., 100% nebbiolo) było natomiast mocne, taniczne, Zobacz więcej
się do wyjątkowego dla nas miejsca. Kog... 1 dzień temu Moja kuchnia Tarta / pizza na piwie - Nie wiem jak Wy, ale ja nie najlepiej znoszę tę zmianę czasu… Owszem – wieczorem lubię dłużej cieszyć się Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: