coulis z pieczonej papryki

się w tej książce bardzo sposobał mi się przepis na coś, co wygląda jak deser, a jest niesamowitą przystawką, mianowicie kozi ser z malinowym coulis. Sałatka z solonego dorsza i papryki wygląda Zobacz więcej
w restauracji opasły tom wypełniony setkami dań, w mojej głowie od razu zapala się czerwone światło. Przystawek jest na tyle dużo, że każdy powinien znaleźć coś dla siebie. W menu znajdziemy, m.in. Zobacz więcej
(szwajcarskie) Pierniczki Basler Läckerli II (szwajcarskie) Piernik z nadzieniem morelowym (austriacki) Piernik nadziewany powidłami (ulubiony) Pepparkakor (szwedzkie pierniczki) Piersi z kurczaka z Zobacz więcej
z otrębami Buraczki z chrzanem do obiadu C Chińskie danie na zawołanie Chińskie pierożki w Polskim rosole Chipsy domowe z ActiFry Chłodniczek litewski Chłodząco grzejące Chrupiąca sałatka z Zobacz więcej
, czyli bób i grilowana cukinia Hibiskus - karkada i syrop Maj(7) Rabarbar, truskawki i hibiskus, czyli majowe przetwory Już pora! Syrop z kwiatów czarnego bzu. Szparagi i pesto z orzeszków ziemnych Zobacz więcej
;) Czerwcowe przetwory - truskawki, ananas i rum Przetwory - syrop z truskawek i rabarbaru Zielono mi, czyli bób i grilowana cukinia Hibiskus - karkada i syrop Maj(7) Rabarbar, truskawki i hibiskus, Zobacz więcej
;) Czerwcowe przetwory - truskawki, ananas i rum Przetwory - syrop z truskawek i rabarbaru Zielono mi, czyli bób i grilowana cukinia Hibiskus - karkada i syrop Maj(7) Rabarbar, truskawki i hibiskus, Zobacz więcej
z grilla Dorada z warzywami z patelni Dorsz parowany w kapuście pekińskiej Dorsz pieczony z brukselką Dorsz z jarzynką Draniki kresowe z mięsem Drobiowe kęski z chińskim sosem Drobiowe fileciki w Zobacz więcej
Bea
Bea Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Bea w Kuchni
Szczęśliwego! :)

Szczęśliwego! :) 139

0
bakłażanowo-pomidorowy 'Kocham Toskanię' Zapiekanka z cukinii z chlebową ‘posypką’ 'Pierwszosierpniowy' koktajl morelowy Lipiec(9) Placki ziemniaczano-cukiniowe Owocowa salsa, nie tylko na grilla Zobacz więcej
cukierników Festiwal książek kulinarnych Hediard - delikatesy i restauracja L'epicerie de Bruno - sklep z przyprawami (Paryż) Pierre Hermé I - cukiernia Pierre Hermé II - cukiernia École Ritz Zobacz więcej
Ciasto czekoladowo pomarańczowe z Ladurée Ciasto daktylowo orzechowe z dodatkiem herbaty Earl Grey Ciasto drożdżowe z wiśniami i migdałami (szwajcarska) Ciasto figowo orzechowe (greckie) Ciasto Zobacz więcej
i restauracja L'epicerie de Bruno - sklep z przyprawami (Paryż) Pierre Hermé I - cukiernia Pierre Hermé II - cukiernia École Ritz Escoffier - kursy i warsztaty kulinarne Fauchon - delikatesy i Zobacz więcej
w chłodnym miejscu na godzinę. Potem polać tłuszczem, zrumienić w silnie nagrzanym piekarniku i upiec skrapiając wodą, następnie wytworzonym sosem. Miękką kurę wyjąć, oddzielić mięso od kości, Zobacz więcej
białka po pieczeniu faworków możecie wykorzystać je piekąc takie pyszne cytrusowe ciasto. Bardzo polecam,... 1 dzień temu Czar kuchni i ... Pasta z ikry ryb słodkowodnych - Ikra to specjał ulubiony Zobacz więcej
at kontoret hans blir avlyttet. Journalisten som skal ha lurt S... 31 minut temu karteluszki kulinarne Doroty Walentynkowe ciastka francuskie - Więcej.. 1 godzinę temu W mojej kuchni Tort bezowy z Zobacz więcej
kulinarne Doroty Walentynkowe ciastka francuskie - Więcej.. 51 minut temu W mojej kuchni Tort bezowy z owocami wg Aleex - Walentynki. Serduszka, kwiaty, czekoladki wciskają się nam w oczy. Ludzie Zobacz więcej
. Serduszka, kwiaty, czekoladki wciskają się nam w oczy. Ludzie kupują słodkie podarunki, rozmaite gadżety dla swoich bliskich. Pary spacerują,... 1 godzinę temu Moja Toskania Ciasteczka kukurydziane Zobacz więcej