] cremefine ubijamy z cukrem

Składniki: - 6 kiwi - 225 ml śmietanki Rama Cremefine bądź 36% - 1 łyżka cukru - 100 g serka mascarpone - 100 g stopionej czekolady bądź płatków czekoladowych (do dekoracji) Przygotowanie: Miąższ z Zobacz więcej
Ocet i mąkę ziemniaczaną dodajemy, aby beza po upieczeniu była w środku ciągliwa i lekko wilgotna, z wierzchu natomiast krucha Do dekoracji cremefine do ubijania (225ml) można ją dosłodzić do smaku Zobacz więcej
famke
famke Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Wypiecz wymaluj
Proste lody z granatów

Proste lody z granatów 683

0
Ramę Cremefine) Wykonanie: Wycisnąć sok z 2 granatów oraz limonki, przecedzić i zlać do miski. Dodać cukier puder i mieszać trzepaczką, aż się rozpuści. Mieszając, dodać śmietanę i ubijać śmietankowy Zobacz więcej
gorzkiej czekolady, 2 żółtka, 3 łyżki cukru pudru, 250 ml zimnej śmietany do ubijania* Mus biały: 200 g białej czekolady, 2 żółtka, 3 łyżki cukru pudru, 250 zimnej śmietany do ubijania* * ja używam Zobacz więcej
sisters
sisters Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Paleta Smaku
Idealny mus chrzanowy

Idealny mus chrzanowy 333

0
Idealny i puszysty mus chrzanowy to doskonałe uzupełnienie smaku wędlin, białej kiełbasy, mięsnych pieczeni, np pasztetu czy schabu z owocami, ale też łososia wędzonego i pieczonego, gotowanych jajek Zobacz więcej
To moje drugie warsztaty kulinarne, na których miałam przyjemność gościć, tym razem dzięki uprzejmości Knorr. Tematem przewodnim piątkowego spotkania była Kuchnia Meksykańska. Dnia 25 listopada Zobacz więcej