cukier zelujacy

iziona
iziona Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Izioni pyszne smaki
Galaretka z arbuza

Galaretka z arbuza 202

0
Anonimowy19 lipca 2012 11:48 A co to sa zeliksy ??? cukier zelujacy ???? Jesli tak to moglabys napisac czy uzywasz 1:1, 2:1 czy 3:1 ???? Chetnie bym zrobila :) OdpowiedzUsuń Zobacz więcej
Musicie sprobowac! :) 10 sloikow 12 szklanek winogron ( w oryginalnym przepisie czerwone, wzielam zielone) garsc swiezych platkow rozanych 2 szklanki cukru zelujacego 2:1 1 lyzeczka kwasku cytrynowego Zobacz więcej
Torcik marmurkowy z ... » Dzem czeresniowy U nas calkiem zmiksowany blenderem na gladziutki zel. Uwielbiam ten czeresniowy, intensywny, "sloneczny" smak i zapach :) Wykonanie calkiem proste, choc Zobacz więcej