czipsy pietruszkowe

wodą. Całość od zawrzenia gotujemy ok. 5 godzin na małym ogniu (po upływie czasu wywar powinien zredukować się do 1l). Powstały bulion cedzimy. Żołądki: - 200g żołądków. Żołądki oczyszczamy. Zalewamy Zobacz więcej
niebawem - gdzieś frustracje muszę przecież przelać), na nic czasu nie starcza a źryć trza. I tak oto powstało danie jak malowane czyli "Słit potejto czips" z Pietruszkowym Pesto nie wymagające ani Zobacz więcej
przygotowujemy dodatki – kroimy ogórka, siekamy kolendrę, orzeszki, szczypiorek, rwiemy kawałki łososia. Po upływie 7 min, wyciągamy bułeczki z koszyka. Uwaga, będą bardzo gorące. Delikatnie Zobacz więcej
Bardzo dziękuję wszystkim biorącym udział w III edycji akcji pt.: "Zastąp słoik pysznym daniem", którą trwała od 13 lutego do 15 marca 2015 roku. Na durszlaku udało nam się zebrać 164 przepisy, Zobacz więcej
Pomidorowa przystawka dla odważnych – Kitchen pleasures and distasters Pomidory faszerowane twarogiem – Kuchnia Breni Pomidory z kozim serem i kaparami – Shabby Eat Pomidorki nadziewane sałatką – W Zobacz więcej
, menu lekkie, kolorowe, letnie. Oto co zostało podane: Błyszczący, ultracienki, znikający w ustach, lekko czosnkowy, mocno wytrawny czips z ziemniaka z kroplami żelu z wódki: Chrupiący ogórek z Zobacz więcej
z bakłażana, CZIPS z pomarańczy, że któryś z elementów jest ZDEKONSTRUOWANY, a najlepiej jeżeli jeszcze znajdzie się coś ekologicznego, hodowanego metodą biodynamiczną. Cudownie by było, gdyby któryś Zobacz więcej
Sałatka makaronowa z wędzonym tofu i suszonymi pomidorami 14 godzin temu Na Miotle Deser z tapioki i mango 14 godzin temu ChilliBite.pl - motywuje do gotowania! Świetne przepisy, autorskie zdjęcia i Zobacz więcej
żołądki confit, nie protestowałem, grzecznie dając się prowadzić meandrami nocnej karty intrygującego mistrza. Noc Restauracji – Żabusia Kacze żołądki zamknięto w mini-galaretki i podano z oliwą Zobacz więcej