de volaille light

warzyw, a do menu włączyli drób, ryby, rośliny strączkowe. Dzisiaj- kotlet de volaille z bardzo czosnkowym twarogiem zamiast masła, lnem mielonym zamiast bułki tartej, brązowym ryżem z kurkumą Zobacz więcej
Kotlet de volaille był niedawno hitem szczególnie dla M., który mógł go jeść nieprzyzwoicie często. Najczęściej podawałam go w towarzystwie puree ziemniaczanego oraz surówki z marchewki. Całość Zobacz więcej
dyletanta. No i nie ma już absolutnie nic wspólnego z Sałatą Olivier. Seria „Klasyki kuchni” to encyklopedia klasycznych dań kuchni światowej, w której Krytyk Kulinarny, w oparciu o analizę założeń, Zobacz więcej
Zupa krem z warzyw autorka bloga To co lubię Sos figowy autorka blogaTo co lubię Kotlet de volaille - krok po kroku autorka blogaTo co lubię Cannelloni autorka blogaTo co lubię Makaron z pieczarkami Zobacz więcej