de volaille z brokułami i marchewką

... Pałki kurczaka (podudzia) z patelni Kotleciki rybne z marchewką Zupa ogórkowa zabielana Mini ruloniki z kurczaka w panierce LIEBSTER BLOG AWARD Sos tzatziki Placki z cukinii (wykorzystanie żółtek) Zobacz więcej
Istnieje wiele teorii na temat idealnych kotletów de volaille. Pamiętamy jeszcze z siostrą wyjazdy weekendowe z rodzicami, kilkanaście lat temu, gdy mama, nie pytając nas o zdanie, zamawiała de Zobacz więcej
marchewkę z groszkiem i włączyć ponownie na 5 minut. Spuścić parę i wyłączyć z prądu. Dodać zasmażkę do sosu, wymieszać. Zabielić śmietanką. Jeżeli jest konieczność doprawić do smaku. Podawać z Zobacz więcej
AnkaGotuje
AnkaGotuje Obserwuj blogaObserwujesz bloga
AnkaGotuje.pl
Zupa jarzynowa

Zupa jarzynowa 348

0
, lekką, niskokaloryczną, pełno kolorowych warzyw. Najlepiej wykorzystać oczywiście warzywa świeże, ale jeśli takich nie macie, mrożonki też świetnie się nadadzą. Tak więc dzisiaj gotujemy zupę Zobacz więcej
ręką. Oprószyć solą i pieprzem. Obtoczyć w rozmąconym jajku. Obtoczyć w mieszance mąki i orzechów. Rozgrzać na patelni olej z 2 łyżkami masła. Smażyć na złoty kolor ok. 3-4 minut z każdej strony. Zobacz więcej
Zupa krem z warzyw autorka bloga To co lubię Sos figowy autorka blogaTo co lubię Kotlet de volaille - krok po kroku autorka blogaTo co lubię Cannelloni autorka blogaTo co lubię Makaron z pieczarkami Zobacz więcej