debiut

ZOBACZ TAKŻE:

{{headerMessage}}
To właśnie to... mój blogowy debiut. Chciałabym, aby ten Zakątek był moim oderwaniem, połączeniem tego co lubię. Zagoszczą tutaj przepisy sprawdzone i proste w wykonaniu. Proszę o wybaczenie potknięć Zobacz więcej
paulinka207
paulinka207 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuchnia łączy pokolenia.
Debiut.

Debiut. 36

0
{{headerMessage}}
Debiut. Już na kilku blogach widziałam tak zwane pancakes. Ciągle wracałam do nich myślami, bo wyglądały bardzo apetycznie. Namówiłam mamę, żeby je zrobić, bo ja ze smażeniem naleśników i tym Zobacz więcej
olga.plaza
olga.plaza Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Tequilagotuje
Debiut

Debiut 46

0
{{headerMessage}}
Na początku sierpnia na facebooku wspominałam o tym, że czeka mnie debiut przed kamerą. Jeszcze w lipcu dostałam taką mini-propozycję pokazania któregoś z moich przepisów dla lokalnej telewizji w Zobacz więcej
paproszek
paproszek Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Paproszkowe smaki...
Sushi - debiut:)

Sushi - debiut:) 208

0
{{headerMessage}}
To mój debiut we własnoręcznym przygotowaniu sushi - sushi maki - najbardziej chyba popularne. Ryż z dodatkami w środku zawijany w płaty wodorostów nori. Przygotowanie ich wcale nie jest trudne, a Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Wszędzie króluje szpinak, ale jakoś nie mogłam się za niego zabrać. W końcu się przemogłam i wczoraj na obiad zaserwowałam sobie tagliatelle w sosie szpinakowym na bazie jogurtu greckiego wg przepisu Zobacz więcej
pannamadzia
pannamadzia Obserwuj blogaObserwujesz bloga
breakfast's time!
ricottowy debiut!

ricottowy debiut! 62

0
{{headerMessage}}
Ricottowy debiut. Naprawdę! Nie wiem, dlaczego tak długo zwlekałam z jej spróbowaniem. Tym bardziej, że jestem wielką fanką wszelkiego rodzaju serów! Ale jak to mówią 'lepiej późno, niż wcale', więc w Zobacz więcej
Pan Koza
Pan Koza Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Pan Koza
Parabola – debiut

Parabola – debiut 12

0
{{headerMessage}}
Parabola - debiut - Pan Koza - blog Pan Koza site navigationSkip to content Start Prosto z mostu Food Web & SocialWEB – kategoria nazwana najkrócej jak tylko można. Co w niej znajdziesz? Posty o Zobacz więcej
Pan Koza
Pan Koza Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Pan Koza
Parabola – debiut

Parabola – debiut 9

0
{{headerMessage}}
Parabola - debiut - Pan Koza - blog Sklep Kontakt Facebook Instagram Twitter Google+ Pan Koza blog Open Close Start Prosto z mostu Food Web & Social Kulturalnie Muzyka Filmy i Seriale Niedzielny Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Runner's World - debiut felietonowy - numer czerwcowy Jak wiecie uwielbiam biegać i jeść, wielką przyjemność sprawia mi też pisanie. W najnowszym czerwcowym numerze Runner’s World znajdziecie mój Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Odrodziła się we mnie chęć do smażenia placuszków. Tym razem z ricottą, po raz pierwszy. ricotta hotcakes z bananem, brzoskwinią, syropem daktylowym, sezamem i arbuzem Debiut nadzwyczaj udany - Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Jak to jest z tymi debiutami - czytać, czy nie czytać? Nie rozumiem szczerze powiedziawszy ludzi, którzy boją się ich, jak ognia. A przecież każdy sławny pisarz kiedyś był debiutantem, ale ktoś dał mu Zobacz więcej
lillesorte
lillesorte Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Cosily white kitchen
17 Kolejny debiut!

17 Kolejny debiut! 103

0
{{headerMessage}}
Jabłkowo daktylowy gotowany serniczek z serka wiejskiego A taki piękny dzień się zapowiadał! Właściwie w kilka minut rozlało się niemiłosiernie i z planów nie zostało nic. Wczoraj pierwszy raz Zobacz więcej
Daria
Daria Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Enjoy Your Morning...
291. chałwowy debiut :)

291. chałwowy debiut :) 101

0
{{headerMessage}}
Hej !! Chyba jednak zostaję przy standardowej wersji postów - kobieta zmienną jest :D Jednak bardziej wolę najpierw coś napisać, a potem pokazać śniadanie :) Dziś debiut !! o smaku chałwy - wieki jej Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Dziś mój debiut z płatkami jęczmiennymi, które już od dłuższego czasu starałam się gdzieś znaleźć, aż w końcu na nie natrafiłam. Jabłkowo i to podwójnie, dlatego że dziś gotowane na 100% soku Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Wieczorem robiędyniowe puree, a rano smażę dyniowe placuszki :) Jesienne smaki, jesienny klimat. Jednak nie całkiem, bo mama zaskoczyła mnie wczoraj koszyczkiem malin i borówek! Czyli jednak jeszcze Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Słodki debiut. Mój pierwszy raz z papierem ryżowym, a tym samym z sajgonkami. Dziś również poznałam smak tofu. Wybrałam słodkie smaki, ale na pewno wypróbuję jeszcze wytrawną wersję. Postawiłam na Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Od pewnego czasu chciałam zrobić tartę, ale nie mogłam się zdecydować, jakich składników użyć. Aż pomyślałam o migdałach dodanych do ciasta, które nadadzą delikatnego smaku. Czym to przełamać? Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Jabłkowy gotowany serniczek z cynamonem, orzechami laskowymi, masłem orzechowym i resztą jabłka No i dzisiaj stawiam na kolejny pierwszy raz. Coś ostatnio lubuję w tych debiutach, a co. Jak mam się Zobacz więcej
{{headerMessage}}
jest pewne, chlebek zagości na dłużej w moim menu. :) A drugi debiut? Cóż... Od jakiegoś czasu zastanawiałam się czy nie zacząć pisać tutaj także po angielsku. Pomyślałam, że skoro ja korzystam z Zobacz więcej
{{headerMessage}}
mąkami, siemieniem lnianym, słonecznikiem i solą. Dodać masło i ciepłą wodę, odstawić w ciepłe miejsce do wyrośnięcia. Ciasto włożyć do foremki wyłożonej papierem do pieczenia. Posypać odrobiną Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: