deedee

ZOBACZ TAKŻE:

{{headerMessage}}
Torty – podsumowanie czerwca Odnoszę wrażenie, że wszyscy w mojej rodzinie urodzili się w czerwcu. Impreza za imprezą, okazja za okazja, tort za tortem. Wśród znajomych ruch w czerwcu też jakby był Zobacz więcej
DeeDeeLicious
DeeDeeLicious Obserwuj blogaObserwujesz bloga
DeeDeeLicious
Wiosenne rozdanie!

Wiosenne rozdanie! 47

0
{{headerMessage}}
inspiracji oraz… koszyczek – niespodzianka – pełen włoskich smakołyków!!! Na zgłoszenia macie czas do niedzieli 17-03-2013, godz.23.59. Zwycięzcę wylosuje generator liczbowy. Miłego dnia! DeeDee Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, którzy zechcieli wziąć udział w konkursie, wasze odpowiedzi szczerze nas rozbawiły i zapewniam, że wybór był trudny. Ja, ze swojej strony obiecuję, że niebawem na blogu pojawi się kolejna zabawa. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
przygotowania: 10 minut Czas chłodzenia: 60 minut Składniki: /dla dwóch osób/ 2 szklanki zsiadłego mleka /500 ml/ pęczek rzodkiewek 2 ząbki czosnku pół pęczka szczypiorku pół pęczka koperku sól Zobacz więcej
{{headerMessage}}
z czosnkiem, piniolami i parmezanem STOP Dolewamy oliwę z oliwek STOP Blendujemy do uzyskania pożądanej konsystencji STOP Gotujemy makaron STOP Odcedzamy makaron STOP Łączymy makaron z przygotowanym Zobacz więcej
DeeDeeLicious
DeeDeeLicious Obserwuj blogaObserwujesz bloga
DeeDeeLicious
Oliwa rozmarynowa

Oliwa rozmarynowa 181

0
{{headerMessage}}
, długie paseczki i dorzucamy do rozmarynu. Zalewamy wszystko oliwą i przy użyciu patyczka do szaszłyków układamy kompozycję w butelce. Korkujemy i gotowe! Taka oliwa pięknie prezentuje się w kuchni, Zobacz więcej
DeeDeeLicious
DeeDeeLicious Obserwuj blogaObserwujesz bloga
DeeDeeLicious
(bez tytułu)

(bez tytułu) 113

0
{{headerMessage}}
Francuskie tosty śniadaniowe Jedzenie nie może się marnować, to wiadomo. U nas dzisiaj, na późne śniadanie w trakcie mini-szybkiego-remontu zrobiłam przepyszne francuskie tosty! Idealny sposób na Zobacz więcej
DeeDeeLicious
DeeDeeLicious Obserwuj blogaObserwujesz bloga
DeeDeeLicious
Karnawałowy afrodyzjak

Karnawałowy afrodyzjak 47

0
{{headerMessage}}
delikatnie musztardą. Pomidorki myjemy i tniemy w cienkie plastry. Układamy na posmarowanym chlebie. Szalotkę kroimy w cienkie plasterki. Układamy po jednym na szczycie plastrów pomidora i na Zobacz więcej
{{headerMessage}}
50g czarnego kawioru /u mnie z ikry gromadnika/ Sposób przygotowania: Z chleba tostowego wycinamy krążki i delikatnie smarujemy z obu stron masłem. Rozgrzewamy suchą patelnię i kładziemy na niej Zobacz więcej
DeeDeeLicious
DeeDeeLicious Obserwuj blogaObserwujesz bloga
DeeDeeLicious
Uwaga, KONKURS!

Uwaga, KONKURS! 58

0
{{headerMessage}}
na FB/ ETAP II: głosowanie na NAJBARDZIEJ OBCIACHOWĄ ściereczkę, która ewidentnie prosi się o wymianę – trwa od momentu opublikowania albumu ze zdjęciami zgłoszonymi do konkursu do 28 lutego, godz. Zobacz więcej
DeeDeeLicious
DeeDeeLicious Obserwuj blogaObserwujesz bloga
DeeDeeLicious
Witajcie w mojej Kuchni!

Witajcie w mojej Kuchni! 33

0
{{headerMessage}}
i moja w tym głowa, żeby wszystko zmyślnie przerobić na coś smacznego. W wyniku kulinarnych eksperymentów powstają dania delikatnie mówiąc, różne… Raz lepsze, raz gorsze. Czasem fantastyczne, innym Zobacz więcej
{{headerMessage}}
talarki. Posypujemy piniolami i peperoncino. Zapiekamy w nagrzanym do 200 stopni piekarniku /góra i dół/ przez około 40 minut. *Piniole można śmiało zastąpić orzechami włoskimi. **Jeśli nie mamy Zobacz więcej
big-bubble-gum
big-bubble-gum Obserwuj blogaObserwujesz bloga
bubble gum
Versatile Blogger Award

Versatile Blogger Award 26

0
{{headerMessage}}
Versatile Blogger Award Wczoraj zostałam wyróżniona Versatile Blogger Award przezDeeDee. Najpierw nie za bardzo wiedziałam o co chodzi, ale poszperałam w internecie i znalazłam informację o tym Zobacz więcej
DeeDeeLicious
DeeDeeLicious Obserwuj blogaObserwujesz bloga
DeeDeeLicious
Kulki serowe

Kulki serowe 107

0
{{headerMessage}}
włoskie, u mnie laskowe/ Sposób przygotowania: Orzechy drobno siekamy, najlepiej w malakserze /można też kupić od razu siekane i problem z głowy :)/. Serek mieszamy z solą i 1/3 orzechów. Z powstałej Zobacz więcej
DeeDeeLicious
DeeDeeLicious Obserwuj blogaObserwujesz bloga
DeeDeeLicious
Versatile Blogger Award

Versatile Blogger Award 44

0
{{headerMessage}}
własnego zdania Do ostateczności doprowadzają mnie rowerzyści jadący ulicą tam, gdzie jest ścieżka rowerowa Nie lubię pływać w basenach pod dachem, bo co to za przyjemność??? :D Miłego wieczoru! Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Muffiny potrójnie czekoladowe! Lubię takie kulinarne święta, które usprawiedliwiają słodkie obżarstwo. Nie mogłam więc dziś nie skorzystać z szansy danej mi przez Międzynarodowy Dzień Czekolady i Zobacz więcej
DeeDeeLicious
DeeDeeLicious Obserwuj blogaObserwujesz bloga
DeeDeeLicious
Są takie dni…

Są takie dni… 74

0
{{headerMessage}}
jakieś zamrożone resztki, jak u mnie/ – pozostaje tylko trochę je rozwałkować i wyciąć foremkami ulubione kształty. Układamy ciastka na blasze, smarujemy białkiem i posypujemy ulubionymi dodatkami. Zobacz więcej
DeeDeeLicious
DeeDeeLicious Obserwuj blogaObserwujesz bloga
DeeDeeLicious
Brownies & Blondies

Brownies & Blondies 101

1
{{headerMessage}}
Brownies & Blondies Solidna dawka czekolady to coś, co dzisiaj bardzo się przyda. Za oknem szaro i wietrznie a dzieci się nudzą. Skoro mają się też wybrudzić, to niech użyją do tego czegoś Zobacz więcej
DeeDeeLicious
DeeDeeLicious Obserwuj blogaObserwujesz bloga
DeeDeeLicious
Dzisiaj pasta i… basta!

Dzisiaj pasta i… basta! 116

0
{{headerMessage}}
mięsnym sosem, układamy w naczyniu do zapiekania, posypujemy tartym serem i nakrywamy folią aluminiową. Wstawiamy do nagrzanego do 180 stopni C piekarnika i zapiekamy przez 20 minut. Miłego Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Najszybsze ciastko tęczowe ever! Miało być „na szybko” – jest! Miało być kolorowo – jest tęczowo! Miało być tanio – zrobione! Miało być słodko – jest waniliowo! Najszybsze ciastko Świata wita was Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: