deklasujemy

ZOBACZ TAKŻE:

Nie ma nic prostszego do przygotowania niż kompot, wrzucamy do garnka z wodą to co mamy pod ręką, o ile jest to jakiś owoc, dodajemy cukier, do smaku lub w bardzo wyrafinowanej wersji sok z cytryny Zobacz więcej
Nadal bojkotuję świąteczną paplaninę wszechobecną w blogosferze i szczerze zachęcam wszystkich zdrowo myślących do tego samego stąd dzisiejszy przepis, pyszna i zdrowa surówka w sam raz na mądrzejsze Zobacz więcej
-Kanapki'. Jestem z siebie dumna! Z okazji dnia dziecka dostaliśmy od rodziców wspaniałe urządzenie, mikser stojący. Napiszę może o nim osobną notkę, bo nie jest to Kitchen Aid, ani Kenwood, a marka Zobacz więcej
grubości. Nacinam każdy przez środek wzdłuż, pamiętając żeby nie dociąć do końca. Do środka wkładam kawałek szynki i dwa listki szałwii. Spinam wykałaczką aby się nie rozpadło. Kotleciki obsmażam na Zobacz więcej
ok. 5-8 min w temp. 180 stopni C. Wmiędzyczasie robimy sos. Z patelni, na której smażyła się kaczka zlewamy tłuszcz i wrzucamy łyżeczkę masła. Dodajemy wino i deklasujemy do momentu kiedy alkohol Zobacz więcej
ok. 5-8 min w temp. 180 stopni C. Wmiędzyczasie robimy sos. Z patelni, na której smażyła się kaczka zlewamy tłuszcz i wrzucamy łyżeczkę masła. Dodajemy wino i deklasujemy do momentu kiedy alkohol Zobacz więcej
Złoty staje się powoli naszym kolorem narodowym. Mowa oczywiście o polskim dorobku medalowym w Soczi. Miło było popatrzeć, jak Justyna Kowalczyk deklasuje rywalki na 10 km. Jeżeli nasza biegaczka Zobacz więcej
. Wmiędzyczasie robimy sos. Z patelni, na której smażyła się kaczka zlewamy tłuszcz i wrzucamy łyżeczkę masła. Dodajemy wino i deklasujemy do momentu kiedy alkohol wyparuje. Następnie dodajemy sok z Zobacz więcej
równorzędnym miejscu bezwzględnie obchodząc się z sezonową konkurencją. Szparag dumnie pręży się z ziemi deklasując w przedbiegach konkurencję. Nie mogę się doczekać kiedy upiekę pizzę z zielonymi Zobacz więcej
i odwiedzeniu kilka blogów taka brokułowa wpadła mi do głowy. Stwierdziłam, że skoro kalafiorowa była super, to brokułowa musi być równie dobra albo jeszcze lepsze. I mogę stwierdzić, że dorównuje Zobacz więcej
kuchennych aktywności mojej córeczki. Aktywność ta nie dość, że jest użyteczna ale także deklasuje aktualnie ulubioną kuchenną dyscyplinę- wyciskanie piany z gąbki do mycia naczyń na wszystkich Zobacz więcej
szybko i równie szybko zniknął. Przepis na kisiel jest banalny, przygotowanie go nie wymaga szczególnego skupienia, trwa niewiele więcej niż przygotowanie kisielu z torebki a efekt końcowy Zobacz więcej
z moich najulubieńszych blogerek, która zawsze inspiruje mnie do działania, czyli Madame Edith były bezcenne. Sprawcie sobie odrobinę przyjemności i spróbujcie gofrów, które do złudzenia przypominają Zobacz więcej
katarzynakachel
katarzynakachel Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Katarzyna Kachel
O śledziu

O śledziu 31

0
metody konserwacji ryb. Śledzie konserwowano, więc dokładnie w ten sam sposób. Tuszki solono i warstwami układano w pojemnikach. Znaleziono jednak dowody na to że śledzie również wędzono. Śledź choć Zobacz więcej
, wynajmowaliśmy tu mieszkanie i niezbyt nam się podobało. Teraz dzielnica się zmienia i dzięki zaproszeniu Ani na wyjątkowo udaną parapetówkę miałam okazję przekonać, jak bardzo. Cała nadzieja w Zobacz więcej
tygodni. Lista nagród branżowych, które dostał ten ser jest imponująca, m.in. zdobył on nagrodę najlepszego sera świata w 2010 roku, deklasując ponad 2000 serów z ponad 26 krajów. Region: Kornwalia Zobacz więcej
. Roladki rumienię - po minucie z obu stron. Wyjmuję i układam w naczyniu żaroodpornym. Włączam piekarnik na 180 stopni C. Na patelnie, na której smażyły się roladki wlewam 50 ml wina i troszkę wody. Zobacz więcej
herbata z cytryną i sokiem z malin jak dla mnie deklasuje kubek najlepszej gorącej czekolady :) Składniki: maliny cukier Wykonanie: Kupujemy kilka pojemników malin, warzymy je i przesypujemy do Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: