dekorowanie szprycą

nałożyć do szprycy i nakładać na babeczki. Dekorować wocami babeczki według własnego uznania. Druga zawartość opakowania panna cotta rozrobić z wodą i w ten sposób powstaje sos. Który wylewamy albo Zobacz więcej
śmietankę 30% dodajemy łyżeczkę cukru przekładamy do szprycy i każda truskawkę dekorujemy . Pyszny smak fajnie się je. Przekąska dla dorosłych i dzieci :) czwartek, 21 czerwca 2012, rozowakuchnia Zobacz więcej
Serek wymieszać z jogurtem. Dodać posiekany koperek, doprawić do smaku sola ziołową. Każdego krakersa posmarować serkiem, ja użyłam szprycy do dekorowania tak było łatwiej i ładniej przekąska Zobacz więcej
Idealna przekąska na lato! Zdrowa i orzeźwiająca :) Składniki: gałązki selera naciowego 100 g sera pleśniowego 2 łyżki ricotty 50 g orzechów włoskich winogrono czerwone do dekoracji Seler naciowy Zobacz więcej
. Kremówkę ubijamy na sztywno, po czym stopniowo dodajemy do niej przestudzoną, rozpuszczoną czekoladę. Krem przekładamy do szprycy cukierniczej i dekorujemy nim filiżankę. Wierzch posypujemy kakao, Zobacz więcej
jest napisane na opakowaniu razem z cukrem.studzimy.Masło ucieramy na puszystą masę i dodajemy po łyżce przygotowany budyń,na końcu dolewamy wódkę i dodajemy barwnik.Dobrze zmiksować krem.na Zobacz więcej
barwnikiem żółtka przyprawiamy papryką słodką, pieprzem, solą, dodajemy majonez, mieszamy. Wyciskamy szprycą żółtka posypujemy papryką ostrą, i dekorujemy kawałkami papryki. Smacznego! wtorek, 12 Zobacz więcej
cukrem pudrem na sztywno, pod koniec ubijania na wolniejszych obrotach dodać mascarpone i kakao. Jeżeli krem będzie nie wystarczająco gęsty dodać więcej sera mascarpone. Przełożyć do szprycy i Zobacz więcej
nakładamy do szprycy do dekorowania ciast i na brytwanke wyłożoną papierem kształtujemy małe ciasteczka Tak przygotowane ciastka wkładamy do piekarnika nagrzanego na 140C i pieczemy przez 35 minut Zobacz więcej
na twardo, ostudzić, obrać, przekroić na pół i wyciągnąć żółtka. Szpinak i brokuła ugotować na parze, ostudzić, zblendować, dodać do masy żółtka, pomidory, doprawić i ponownie zblendować. Gotowy Zobacz więcej
Idealnie biały i niezawodny lukier do ozdabiania pierniczków :) Składniki: 1 małe białko 1 szklanka cukru pudru Składniki utrzeć drewnianą pałką na jednolitą masę. Może się zdarzyć, że lukier będzie Zobacz więcej
masłem i majonezem. Na majonez układam cienko krojoną wędlinę która nie wystaje po za kanapkę. Na wędlinę układam zielony ogórek. Na ogórek doprawiony czosnkiem, solą, pieprzem i drobno posiekanym Zobacz więcej
i szczypior do dekoracji Serek i pomidory miksujemy w blenderze, doprawiamy szczyptą soli i pieprzu. Wypełniamy korpusy szprycą lub małą łyżeczką. Dekorujemy ćwiartką oliwki i szczypiorkiem. Zobacz więcej
majonezu szczypiorek sól Jajka wkładam do zimnej, osolonej wody. Gotuję 2 minuty od zagotowania. Zalewam zimną wodą. Obieram i obcinam lekko jeden z wierzchołków. Ustawiam na półmisku, solę. Dekoruję Zobacz więcej
wody i wymieszać do całkowitego rozpuszczenia. Nie gotować. Truskawki pokroić w plasterki i ułożyć na dnie naczynia. Do przestygniętej galaretki dodać łyżeczkę cynamonu, wymieszać i zalać truskawki. Zobacz więcej
wodę i doprowadzamy do zagotowania. Imbir wyjmujemy z wrzątku, do szklanki wsypujemy kawę rozpuszczalną i zalewamy ją gorącą wodą. Słodzimy napar miodem i dodajemy odrobinkę cynamonu, dokładnie Zobacz więcej
moje pasje
moje pasje Obserwuj blogaObserwujesz bloga
moje pasje
Dekoracje cukrowe cz.III

Dekoracje cukrowe cz.III 299

0
Dzisiaj chciałam Wam zaprezentować kolejną część dekoracji cukierniczych jakie można samodzielnie wykonać w domu :) Te powstały z myślą o warsztatach dla przedszkolaków, które własnoręcznie dekorowały Zobacz więcej
Ines
Ines Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Makecooking
Ajerkoniakowe muffiny

Ajerkoniakowe muffiny 124

2
z cukrem, dodać do ajerkoniaku, dokładnie wymieszać. Za pomocą szprycy dekorować wystudzone muffiny. Dodaj do ulubionych: Lubię Wczytywanie... Related Ten wpis został opublikowany w kategorii Zobacz więcej
. Krem wstawiamy na kilka minut do lodówki. Na zimne kawałki ciasta francuskiego nakładamy przy pomocy szprycy krem, na który następnie dekorujemy owocami i świeżymi liśćmi ziół (poniżej znajdują się Zobacz więcej