delikatna wątróbka

{{headerMessage}}
Delikatny, aromatyczny i szybkipasztetz drobiowych wątróbek, wędzonego boczku, z dodatkami: siekanymi pistacjami, suszoną żurawiną uatrakcyjni świąteczny stół, ale nie tylko. Zapraszamy!!! Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Całe życie powtarzałam, że z wątróbki najbardziej lubię cebulkę :) Jako dziecko nie jadałam jej w ogóle, a na obiad nakładałam sobie tylko cebulę. Później wątróbkę omijałam szerokim łukiem i używałam Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Już przy okazji przepisu na delikatną wątróbkę wieprzową pisałam Wam, że nie przepadam za wątróbką, ale chyba powoli się do niej przekonuję, gdyż drugi raz w tym roku naprawdę miałam na nią ochotę i Zobacz więcej
{{headerMessage}}
" Bardzo delikatny pasztet drobiowy. Dzięki metodzie pieczenia w kąpieli wodnej ani troszkę się nie kruszy, kroi się idealnie i łatwo rozsmarowuje. Nie ma w nim nic trudnego, dlatego poradzi sobie z Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Witaj! Dziękujemy Ci za wizytę! Twój komentarz pojawi się po zatwierdzeniu. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Wątroba jest bardzo zdrowa, warto o niej pamiętać w naszym jadłospisie. Wątrobę pokroić na mniejsze kawałki i obtoczyć w mące. Na patelnię wlać olej, jak będzie gorący dodać wątróbki i smażyć aż lekko Zobacz więcej
{{headerMessage}}
. składniki na dwie niewielkie pasztetowe foremki 300 g czarnej fasoli 3 niewielkie cebule 2-3 ząbki czosnku 500 g drobiowej wątróbki 3 łyżki masła 4-6 łyżek oliwy 2 łyżkibułki tartej ( oraz bułka do Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Wątróbka nie jest zbyt częstym gościem na moim stole, ale gdy się już pojawi to na pewno w towarzystwie wykwintnych dodatków. Smak dzieciństwa i tradycji to wątróbka z cebulą, jeśli chodzi o cebulę to Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Jabłko wspaniale komponuje się nie tylko z mięsem , drobiem , kaszanką czy wątróbką. Dodane do delikatnych ryb nadaje im niespotykanego smaku. Czytaj więcej » Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Dzisiaj rządzi kuchnia polska. Kurczak faszerowany wątróbką, delikatny, maślany z pięknie przypieczoną skórką. Chyba każdy by się skusił na kawałeczek. Prosty w wykonaniu, idealny dla dużej rodziny. Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Wątróbka po raz kolejny. Tym razem w odsłonie jesiennej z jabłkami i winem. Smażona w ten sposób to idealne danie na obiad lub kolację. Delikatna, przesiąknięta aromatami wina i kwaskowatych jabłek Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Składniki: 70 dag gęsia wątróbka, 5 łyżek smalec, - ile potrzeba mąka pszenna, 1 główka czosnek, 1 sztuka cebula, 1 sztuka jabłko, 2 łyżeczki pieprz mielony, 1 łyżeczka jarzynka, - do smaku magi gęsią Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Przepis na wątróbkę drobiowa ze smażoną cebulką jest tak prosty, że zastanawiałam się, czy powinnam zamieszczać go na blogu. Jednak, jak sobie przypomnę, to sama kiedyś szukałam takiej receptury i też Zobacz więcej
{{headerMessage}}
"Tym razem propozycja na wytrawną tartę!:) Delikatny mus z wątróbki i jabłkiem z dodatkiem karmelizowanej czerwonej cebulki - PYCHA!! Do ciasta kruchego dodałam smalec - Smakowita Pajda, dzięki temu Zobacz więcej