di bosko

Online Users Dyniowe krążki w kokosowej panierce piątek, 04 stycznia 2013, gotujebolubi Komentarze 2013/01/04 11:59:42 hmmm, intrygujące!! Bardzo... ciekawy przepis :) a wyglądają bosko :) 2013/01/04 Zobacz więcej
Propozycja sałatki na ciepło dla entuzjastów wątróbki – w tej odsłonie smakuje po prostu bosko. Wątróbka to temat, który już od czasów przedszkola budził spore kontrowersje w moim otoczeniu. Ja Zobacz więcej
zaniżam drastycznie średnią naszej przeintelektualizowanej rodziny :) Zamówiłam z okazji wiosny Wiltonowskie farbki w ośmiopaku i będziemy robić z Małyszem kolorowe małe cuda. Strasznie topi mi się Zobacz więcej
smakująwyśmienicie. Są pyszne. Iwyjątkowolekkie. Wykorzystałam do nichricottęz mleka bawolic. Smakowały bosko, a i roboty nie było przy nich za dużo. Ciastowyrabiasię łyżką w trzy minuty. Wystarczy Zobacz więcej
. Włoskie Baci di ricotta – czyli pączki z serem risotta i cynamonem. Wilgotne, serowe naprawdę przepyszne. Robiłam je przed wyjazdem ale z chęcią powtórzę również po przyjeździe, przecież trzeba Zobacz więcej
carlo menta 5 e,minestrone 5 e, saltimbocca 5 e). Zawsze pełne turystów z całego świata i Włochów. Pamiętajcie, że we Włoszech dolicza się coperto czyli opłatę za jedzenie przy stoliku, w Carlo Menta Zobacz więcej
koszernego mięsa (po uprzednim kontakcie z restauracją). SPINACZ CAFE Kawiarnia Adres: Ewangelicka 6 W Spinaczu goszczę naprawdę często. Fajny, luźny klimat kawiarni, w której rano możecie zjeść Zobacz więcej
... Pamiątki pamiątkami, ale prawdziwe, włoskie jedzenie najlepiej smakuje...właśnie we Włoszech! Niestety, paczkowane termicznie ''prosciutto crudo di Parma'' z Biedronki, nigdy nie będzie smakować Zobacz więcej
Peaks”. A zapowiadało się tak pięknie. W związku ze zbliżającym się dwudziestopięcioleciem zniknięcia Laury Palmer i pojawienia się agenta Coopera, miała powstać nowa wersja tej fascynującej Zobacz więcej
... Pamiątki pamiątkami, ale prawdziwe, włoskie jedzenie najlepiej smakuje...właśnie we Włoszech! Niestety, paczkowane termicznie ''prosciutto crudo di Parma'' z Biedronki, nigdy nie będzie smakować Zobacz więcej
;fast foodów. Choć nie taki fast. Nie samą pizzą człowiek żyje. Neapol to zielona wyspa włoskiego cukiernictwa. Na Półwyspie Apenińskim nie ma dobrych ciast, a stolica południa jest wyjątkiem. Włochy Zobacz więcej
ze szczyptą soli, a następnie dodajemy stopniowo cukier puder ciągle ubijając pianę na wysokich obrotach. Wyciskamy przez rękaw cukierniczy wybrane kształty, układamy na blaszce wyłożonej papierem do Zobacz więcej