dokładkę z indyka na parze

{{headerMessage}}
(usunąć pestki z cukinii), ugotować do miękkości na parze. Ugotowane warzywa przełożyć do naczynia, w którym dobrze się miksuje, dodać mięsko, masło i sok jabłkowy i zmiksować do konsystencji Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Zaskakująco pyszne - wystawiam taką opinię na podstawie tempa zjadania dania przez mojego małolata:) Jeśli jemu smakuje, je bez marudzenia i dodatkowo poprosi o dokładkę,albo po paru dniach zapyta,czy Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Zupy gulaszowe lubię, choć są dla mnie dość ciężkie. Zjem parę łyżek i mam dosyć. Mąż robi je co jakiś czas, bo wiadomo, że facet musi mieć dużo mięsa, jak już ma zjeść zupę. Ale przyznam, że ta zupa Zobacz więcej
{{headerMessage}}
, 3 warstwowe dno. 3. Używając rękawic (garnek będzie dość gorący) zamykam garnek. Zwiększam ogień i czekam, aż woda zagotuje się (zawór zaczyna lekko "posykiwać"). Zmniejszam ogień, nastawiam Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Placek z indykiem i warzywamijest wręcz idealny na wszelkie wspólne, rodzinne obiady, szczególnie, gdy za oknami mroźno, a Ty potrzebujesz się rozgrzać. To taka domowa potrawa, pełna ciepła, pyszności Zobacz więcej
{{headerMessage}}
zrobienia, ale mnie sprawił parę kłopotów.. budyń, nie zgęstniał wystarczająco, a połączony z masłem był prawie płynny. Problem sam się rozwiązał po włożeniu kremu do lodówki… więc albo on tak ma, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Diety ciąg dalszy, a więc i przymusowego przestawienia się na gotowanie lekkie i bez tłuszczu. Na szczęście jakiś przedsiębiorczy człowiek - google poucza, że Chińczyk - wymyślił gotowanie na parze. I Zobacz więcej
Sarenka
Sarenka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Sarenka W Kuchni
Faszerowana papryka

Faszerowana papryka 235

2
{{headerMessage}}
Parę dni temu Ania zamieściła na blogu link do starego przepisu na ananasa w miętowym cukrze. W tym samym poście był przepis na faszerowaną paprykę, za którą szczerze mówiąc nie przepadam. Tego samego Zobacz więcej
{{headerMessage}}
bananową. Podajemy w pucharkach przekładane konfiturą z rabarbaru i dowolnie dekorujemy. Rabarbarowo-bananowy deser z kruszoną bezą i mascarpone was last modified: Styczeń 24th, 2016 by piegusek Zobacz więcej
{{headerMessage}}
późnym wieczorem, aby na drugi dzień mieć do pracy, został w połowie skonsumowany :) Zaczęło się od próbowania, a skończyło na paru dokładkach :) Jednogarnkowe proste danie z batatami, ciecierzycą, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
się na jakość jedzenia. Otrzymaliśmy przyzwoitą porcję miękkiego i dobrze doprawionego mięsa, a wraz z nim pieczone ziemniaczki, sałatę, różne sosy, doskonałą gruszkę oraz ów kusząco brzmiący piasek Zobacz więcej
Dietolog
Dietolog Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Dietolog
Dieta lekkostrawna po operacji

Dieta lekkostrawna po operacji 6792

2
{{headerMessage}}
ciężkostrawne (np. schabowe, bigosik), tłuste (np. karkóweczka), wzdymające (groch, fasola, ale także brokuł czy kalafior) i ostro przyprawione. Smażenie i pieczenie w tłuszczu jest surowo zabronione Zobacz więcej
{{headerMessage}}
autorka:Katarzynka| blog:Szczęśliwa kuchnia Risotto z szynką, cukinią i marchewką autorka:Katarzynka| blog:Szczęśliwa kuchnia Gotowane roladki z dorsza z ziołami autorka:Katarzynka| blog:Szczęśliwa Zobacz więcej
KucharkaZen
KucharkaZen Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kucharka Zen
Moje mole fasolowe

Moje mole fasolowe 103

0
{{headerMessage}}
towarzyszy na ogół naturalnym, warzywnym, świeżo przyrządzonym w domu potrawom. Nie towarzyszy natomiast nigdy hamburgerom z fast foodów, zupkom chińskim ani stołówkowym kotletom mielonym. Jakby Zobacz więcej
{{headerMessage}}
. Regulamin szkolny jednakowoż dopuszcza posiadanie kota. - Kot – odezwał się wreszcie Snape. - Kot! – Sprzedawca zdawał się odetchnąć z ulgą. – Właśnie mam bardzo ładne felis magica viliosa. - Nie. Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Prince [*][*][*]

Prince [*][*][*] 280

0
{{headerMessage}}
Szpinak w diecie - Szpinak, mimo, że niekoniecznie lubiany przez nas w dzieciństwie, obecnie wraca do łask, często serwowany jako dodatek do potraw. Dodaje on smaku, jest bogat... 11 miesięcy temu Zobacz więcej