dorada gordona

{{headerMessage}}
Duszone pory w białym winie, z dodatkiem czosnku i świeżego tymianku. Posypane prażonymi orzechami laskowymi. Świetny dodatek do mięs czy ryb. Polecam w towarzystwie Soczystej dorady pieczonej pod Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Za każdym razem, gdy próbuję nowych dań nie mogę wyjść z podziwu, ileż to na świecie jest pysznych smaków, których jeszcze nie skosztowaliśmy. Taka jest właśnie ta „Sałatka na ciepło z makaronu orzo” Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Książka "Pasja smaku - Przepisy z restauracji Aubergine" to jedna z wielu książek Gordona Ramsay'a - sławnego kucharza i celebryty. W dodatku jest stara, bo została wydana w 1996 roku. Mimo że nie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
. Gordon Ramsey zawsze mówi, że dobry bouillabaisse potrzebuje co najmniej dwóch dni (ach, ten wywar). Ale śmiem twierdzić, że jeśli użyjecie dobrej ryby (i dacie jej sporo), wyrobicie się w kilka Zobacz więcej
{{headerMessage}}
okupują właśnie ryby i owoce morza. W ceną tych drugich się zgodzę, gdyż nasz Bałtyk niestety nie obfituje w ich bogactwo. Założę się, że polscy rybacy znajdując w sieciach nieliczne skorupiaki, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
ryby i owoce morza. W ceną tych drugich się zgodzę, gdyż nasz Bałtyk niestety nie obfituje w ich bogactwo. Założę się, że polscy rybacy znajdując w sieciach nieliczne skorupiaki, kraby czy inne Zobacz więcej
{{headerMessage}}
się angielskimi nazwami dań, żeby nie wprowadzić was w błąd. Później będą już spolszczenia. A. zamówiła: Veloute z Pasternaku(Parsnip Veloute; Whole grain mustard, haddock brandade, parsley oil), Zobacz więcej