drozdzowki tradycyjne

{{headerMessage}}
Dzis bedzie mniej slodko, bardziej wytrawnie ale nie mniej smacznie. Polecam tradycyjne buleczki drozdzowe, lecz zamiast slodkich dzemow, konfitur czy owocow jako nadzienie proponuje slony ser Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Po opublikowaniu wpisu o bulwioku podkarpackim w tradycyjnej formie, z farszem twarogowo-ziemniaczanym ze świeżą miętą, moja Siostra zasugerowała, że to samo danie mogłoby fajnie wyjść w formie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
w tym jezyku. Po prostu łudziłam się, że może kiedys wybiorę się do Szwecji i będę umiała w cukierni sama zamowic sobie taką cynamonówkę hahaha. Tyle, że raczej nie byłaby ona w wersji wegańskiej, a Zobacz więcej
{{headerMessage}}
kuchni (19.03.2017)Pierś z kurczaka z marchewką,papryką konserwową i mozzarellą (18.03.2017)Wiosenne muffinki z kremem z dyni piżmowej z czekoladowymi motylami (17.03.2017)Kisiel gruszkowy ze Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Człowiek jest tym, co zje...: Ciastka kruche z migdałami Kuchnia, podróże, może coś więcej... czwartek, 9 lutego 2017 Ciastka kruche z migdałami Ciasto: 90 dkg mąki 60 dkg margaryny 1 jajko 0,5 l Zobacz więcej