duszona cielęcina w ciemnym piwie

- ma słodkawy zapach i smak. Nadaje się do dań słodkich jak i pikantnych. Stosuje się go do jagnięciny, do dań z ryżu, kompotów (zwłaszcza z gruszek), deserów, kołaczy miodowych, szarlotek, ciast Zobacz więcej
Magdalena Poniewierska
Magdalena Poniewierska Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Limonkowy
WOŁOWINA

WOŁOWINA 6293

1
WOŁOWINA (Wpis powstał w oparciu o program "Wiem co jem", stronę www.niam.pl i www.kordas.net.pl) Największymi jej producentami są Chiny, Brazylia i USA. Najzdrowsza i najsmaczniejsza pochodzi z Kobe Zobacz więcej
względnie łagodne. Tak czy inaczej zawsze jest niezwykle aromatyczne przyprawy najczęściej znajdujące się w curry to imbir, czosnek, cebula, kolendra, kardamon, goździki, papryka, pieprz turecki i Zobacz więcej