duszona watrobka

lub polkrazki,Watrobke obtoczyc w mace i ulozyc na patelni z goracym olejem. Smazymy do zrumienienia. Gdy watrobka jest rumiana dodajemy maslo i smietane na watrobke wykladamy cebule, dusimy do Zobacz więcej
0,5 kg wątróbki drobiowej 1 jabłko 1 cebula biała mąka do obtoczenia wątróbek sól, pieprz, cukier Olej Wykonanie Wątróbki myjemy, oczyszamy. Pieprzymy i obtaczamy w mące. Nie solimy! Smażymy do Zobacz więcej
z mięsem, pieprz, odrobina wody i duszenie do miękkości. Na końcu jeszcze sól i prosto na talerz: To co widzicie, to już ostatnie kęsy :-) Będzie na jutro na dokładkę :-) Mamy jeszcze kilka kawałków, Zobacz więcej
lub 1 kurczak 2-2,5 kg (pamietajmy o analogicznym zmniejszeniu pozostalych produktow) 1/4 filizanki soku z cytryny 1/2 filizanki soku z pomaranczy 1/2 kostki masla lub margaryny sol, pieprz farsz: 6 Zobacz więcej
wyszukiwania jak ugotowac bataty deser jaglany z truskawkami jak zrobić lody żelowe spaghetti carbonara przepis na pieczone jablko z cynamonem i chili oraz galka lodow domowe lazanki podgrzybki Zobacz więcej
i oczyszczamy. Serduszka podsmażamy na oliwie, tab by się lekko zarumieniły. Odkładamy je na bok. Podsmażamy warzywa, ja to robię na patelni ceramicznej, najpierw cebula potem seler a na końcu Zobacz więcej
(StrefaUlubiona) Sernik malinowy z polewą czekoladową Szczupły Talerz (SzczupłyTalerz) tarta czekoladowa z cytrynowym kremem jaglanym, malinami i borówkami Anioły w kuchni (Anioły w kuchni) Ciasto Zobacz więcej
nalesniki nalewka nutella obiad ocet ogorek ogorek kiszony otreby p90x panini papryka pasta pasta rybna pasztet pieczenie chleba pieczywo pielegnacja piłka placek placki placuszki podroby polecam Zobacz więcej
nie lubiłam brukselki.. Teraz zjem, ale bez szału. Odpowiedz 19 maja 2014 at 12:19 Paulina Szewczuk says: Nie lubię selera pod żadna postacią ani pietruszki… Odpowiedz 19 maja 2014 at 12:18 Katarzyna Zobacz więcej
upieczeniu stekzawijam w folie aluminiowa na 5 min i dopiero serwuje …. Jeśli nie lubicie steków, zawsze możecie zrobić burgery lub tatar ! Na koniec przechowywanie: Świeżą wołowinę przechowujemy w Zobacz więcej
O wołowinie. Polędwica wołowa i steki co na to tato. - Cztery Smaki Primary Mobile Navigation Dieta Dukana Faza 1 – atak Faza 2 P – naprzemienna Faza 2 W – naprzemienna Dozwolone Dodatki Dziennik Zobacz więcej