dżem david lebovitz

Lody domowa manufaktura - David Lebovitz | Recenzja książki | Mienta blog Strona główna O MNIE Portfolio WSPÓŁPRACA Kontakt Wybierz kategorieBabeczki i muffiny(57)Bezglutenowe(141)Chleb i bułki Zobacz więcej
David Lebovitz był pierwszy wielkim bloggerem kulinarnym, na którym się wzorowałam, który zaraził mnie miłością do prowadzenia bloga, fotografii kulinarnej, chociaż nie ona jest w jego blogu wiodącym Zobacz więcej
David Lebovitz: Próbowałem już lodów ze wszystkim! - KUKBUK Toggle navigation Sklep Prenumerata Kukbuk poleca Newsletter Wydanie mobilne Reklama Kontakt Skip to content Toggle navigation Magazyn Zobacz więcej
David Lebovitz "Słodkie życie w Paryżu", Wydawnictwo Pascal 2012 David Lebovitz "The Sweet Life in Paris" (Polish edition 2012) Recenzja ogólna Spis przepisów: List of recipes: 1. Beza cynamonowa z Zobacz więcej
David Ludwig, książka Wiecznie głodny? Zapanuj nad zachciankami, przeprogramuj komórki tłuszczowe, strać wagę na zawsze, Społeczny Instytut Wydawniczy Znak, Kraków 2017 Ilekroć słyszałam o nowej Zobacz więcej
Brak dostępu do aparatu foto mobilizuje do nadrobienia zaległości w recenzjach:) A o tej książce pisali już chyba wszyscy... i wszystkie recenzje, na które przypadkiem trafiłam, były w gruncie rzeczy Zobacz więcej
Nie posiadam wielu książek kucharskich, a jeśli chodzi o książki kulinarne i przewodniki ich liczba jest ładna, okrągła - zero. Jednak ostatnio postanowiłam sięgnąć po chwaloną książkę Davida Zobacz więcej
Tydzień pełen kilkunastu filiżanek kawy… kilku kilogramów jabłek, kilkunastu grejfrutów i co najmniej pięćdziesięciu pomidorów, dwóch kotletów schabowych z surówką z marchewki, sałatki fasolowej i Zobacz więcej
Ciasto czekoladowe Chocolate cake Ciasto łatwe w przygotowaniu, wymaga jedynie zamieszania kilku składników, a z rzeczy, które można by uznać za bardziej zaawansowane - ubicia piany z białek i dość Zobacz więcej
Drobiowe tagine z morelami i migdałami Chicken tagine with apricots and almonds Nigdy nie byłam fanką kuchni orientalnej, ale po tym daniu chyba zacznę się do niej przekonywać. Kurczak był naprawdę Zobacz więcej
W moje ręce trafiła bardzo ciekawa książka, pt. "Wiecznie głodny? " i dziś chciała bym Wam przybliżyć w wielkim skrócie treść i najważniejsze "prawdy" w niej zawarte. Książka jest dziełem doktora Zobacz więcej
Dziś chciałabym się podzielić z Wami recenzją książki pt. "Wiecznie głodny", której autorem jest dr med. David Ludwig - wykładowca uniwersytetu Harvarda, specjalista do spraw żywienia i dietetyki. Zobacz więcej
"Wiecznie głodny?" dr med. David Ludwig. Zapanuj nad zachciankami, przeprogramuj komórki tłuszczowe, strać wagę na zawsze. David Ludwig profesor żywienia Harvard Medical School, "Pogromca otyłości" Zobacz więcej
Rumiane masło i rumieńce od whisky. Tylko od Was zależy czy degustacja tego deseru zaprowadzi Was w czasy beztroskiego dzieciństwa, gdzie ukochana Babciaczy Mama gotowała ten ciepły przysmak, którego Zobacz więcej
krzys1610
krzys1610 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Przepisy i porady kulinarne
Dżem morelowy.

Dżem morelowy. 20

Składniki : 2 kg moreli 1 kg cukru Sposób wykonania : Morele opłucz, sparz wrzątkiem, obierz ze skórki, podziel na połowy, usuń pestki. Miąższ pokrój na mniejsze kawałki, wsyp do rondla, wymieszaj z Zobacz więcej
Anioły w kuchni
Anioły w kuchni Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Anioły w kuchni
Dżem wiśniowy

Dżem wiśniowy 73

Sezon wiśniowy w kuchni. Składniki: 1,2 kg wiśni 80 dag cukru 1 żelfix Wykonanie; Wiśnie płuczemy, przebieramy i drylujemy. Wydrylowane wiśnie zasypujemy cukrem mieszamy i pozostawiamy najlepiej na Zobacz więcej
Po szczegóły zapraszam na stronę Zobacz więcej
Ostatnio na rynku mamy lekkie zatrzęsienie przeróżnych książek kucharskich oraz tych związanych ze zdrowym odżywianiem. Tak na prawdę teraz każdy może wydać książkę (wystarczy mieć pomysł i Zobacz więcej
Don David Malbec Reserve 2014 Michel Torino to moje odkrycie tego tygodnia. Chyba dostałem to wino od kogoś bo sam rzadko kupuję wina droższe niż pięć dych Ten Malbec kosztuje 59 złotych więc jakbym Zobacz więcej