Przepis na ed

Powiązane przepisy:

Trzeba być bezczelnym i niespełna rozumu, by u szczytu fali na wszystko co wege otwierać knajpę serwującą wyłącznie mięso. To jak strzał w stopę! Zwłaszcza, że mięso od wejścia poukładane jest w Zobacz więcej
Trzeba być bezczelnym i niespełna rozumu, by u szczytu fali na wszystko co wege otwierać knajpę serwującą wyłącznie mięso. To jak strzał w stopę! Zwłaszcza, że mięso od wejścia poukładane jest w Zobacz więcej
Ostatnio u nas na obiad często pojawiają się steki. Krzysiek spontanicznie je kupuje, przybiega do domu i testuje różne stopnie wysmażenia. Nie powiem: odpowiada mi to i to bardzo. Bo nie dość, że Zobacz więcej
O Ed Red głośno jest od samego początku za sprawą “transferu” jednego z najsłynniejszych polskich szefów kuchni (Adama Chrząstowskiego) z Ancory właśnie do tej nowo powstałej restauracji. O tej Zobacz więcej
Paszczaki gotują
Paszczaki gotują Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Paszczaki gotują
Ed Red w Krakowie

Ed Red w Krakowie 112

Wpis Ed Red w Krakowie pochodzi z bloga Paszczaki gotują Ed Red na Sławkowskiej w Krakowie, gdzie szefem kuchni jest Adam Chrząstowski to miejsce, do którego powinno się udać wielu restauratorów, aby Zobacz więcej
annazona
annazona Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
dania kontra ania
Ed Red (Kraków)

Ed Red (Kraków) 138

Polski steakhouse? Wchodzę w to! Otwarcie restauracji Ed Red było chyba jednym z najbardziej oczekiwanych wydarzeń ostatnich miesięcy w świecie krakowskiej gastronomii. Nie tylko ze względu na to, że Zobacz więcej
W Ed Red pojawiła się nowa karta lunchowa. Są ozorki, są cynaderki, jest belona. Wybrałem się. Do warszawskiego Ed Red trafiłem w drodze pomiędzy Okęciem a Bracką, dokąd zmierzałem na degustację Zobacz więcej
Warszawa wzbogaciła się o kolejny lokal dla mięsożerców. Po Krakowskim sukcesie Eda Warszawa może cieszyć się jego obecnością. Czarne żelazne schody i zapach świeżej farby olejnej prowadzą nas do Zobacz więcej
Od Sylwestra minęło już dziesięć dni. Kac mi przeszedł, A. wróciła za kanał La Manche. Przyszedł więc czas, abym złożył wam wszystkim noworoczne życzenia, a przy okazji uraczył recenzją typu premium. Zobacz więcej
Recipes as easy as ABC: Pewność siebie a ED, czyli videoblog po angielsku Strona główna Przepisy Lifestyle O mnie skip to main | skip to sidebar piątek, 21 listopada 2014 Pewność siebie a ED, czyli Zobacz więcej
Po opublikowaniu posta [kiedy życie staje się obojętne], dostałam mnóstwo wiadomości, że chętnie przeczytacie kolejne o podobnej tematyce. Jednocześnie post [Zaburzenia odżywiania - jak sobie radzić?] Zobacz więcej
O tym, że jesteśmy zadeklarowanymi mięsożercami nie muszę Wam chyba przypominać. Dlatego nie zdziwi Was pewnie efekt, że nową restaurację Ed Red, serwującą steki z sezonowanej wołowiny z polskich krów Zobacz więcej
cocolibre
cocolibre Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Widelce
Ed Red - krakowski steak house

Ed Red - krakowski steak house 122

Zaryzykowałabym stwierdzeniem, że gastronomia w Krakowie działa prężniej niż w Warszawie. Wybór kuchni prawie z całego świata daje dużo propozycji miejsc gdzie można zjeść i wypić. A co jeśli mamy za Zobacz więcej
RestauracjaEd Red w Krakowie – prawdziwa świątynia mięsożerców z sezonowaną wołowiną, podrobami oraz stekami w roli głównej. Jak się w niej odnalazła „rybna wegetarianka”? – sami zobaczcie. Przy Zobacz więcej
Wizyta w restauracji Ed Red to jeden z moich celów noworocznej wizyty w Krakowie. Zachęcony renomą Pana Adama Chrząstowskiego, którego kiedyś miałem okazję poznać, jak był szefem kuchni w restauracji Zobacz więcej
Zapozowałem jak prawdziwy ważniak Spontaniczny wyjazd z nastawieniem na mięso i spanie w wielkim, wygodnym łóżku to dla mnie weekend idealny. Spakowałem graty, wsiadłem w Pendolino wraz z zabawkami Zobacz więcej
Zapozowałem jak prawdziwy ważniak Spontaniczny wyjazd z nastawieniem na mięso i spanie w wielkim, wygodnym łóżku to dla mnie weekend idealny. Spakowałem graty, wsiadłem w Pendolino wraz z zabawkami Zobacz więcej
Od obu koncertów minęło już nieco ponad półtora miesiąca, ale dopiero teraz uświadomiłam sobie, iż nie podzieliłam się wrażeniami z obu występów. Takie prawo serii - jak nigdy dotąd nie byłam na Zobacz więcej
Kruche ciasto z mlecznym ... » Spaghetti con la mollica ed il basilio Cóż to za dziwactwo? - można powiedzieć analizując skład dzisiejszego makaronu. Bo żeby jeść makaron z chlebem trzeba chyba być Zobacz więcej
Zacznijmy od tego, że tym razem na podbój krakowskiego świata kulinarnych wyruszyłam w zacnym gronie (o ile można tak określić zgromadzenie dwóch osób, w tym mnie ;)). Rzadko kiedy jadam „na mieście” Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: