Przepis na emulsja

Byłam niedawno u mojej przyjaciółki i dostałam do domu całą torbę pysznych młodych warzyw z ogródka jej babci. Taki prezent to prawdziwy skarb, więc nie mogłabym nie wrzucić ich tutaj. Były pyszne. Zobacz więcej
Le nom de domaine miesozercy.com est mis en vente par son propritaire. miesozercy.com Zobacz więcej
Walory smakowe ślimaków docenia każdy, kto choć raz spróbował tego kojarzonego z kuchnią francuską przysmaku. Warto jednak wiedzieć, że w kuchni polskiej pojawiły się już na przełomie XVI/XVII wieku, Zobacz więcej
Produkty są, zdjęć w dziwnych pismach jedzeniowych się na oglądałem i naszło mnie na artyzm :) Ale produkty są pyszne a sałatka prosta do zrobienia w kilka minut. A jak tak podamy ją na talerzach to Zobacz więcej
Dostaliśmy do przetestowania emolienty Latopic. Bo Latopic to nie tylko probiotyki, ale też cała seria kosmetyków dla atopików. I osób, których skóra jest sucha i skłonna do podrażnień. Produkowana Zobacz więcej
Le nom de domaine miesozercy.com est mis en vente par son propritaire. miesozercy.com Zobacz więcej
To może najpierw kilka słów o krewetkach modliszkowych. Na świecie jest tak, że krewetki modliszkowe są tańszą alternatywą krewetek prawns. Więcej informacji o krewetkach znajdziecie na stronie Zobacz więcej
adams
adams Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
ITALIA W GĘBIE
CARPACCIO Z POLĘDWICY WOŁOWEJ

CARPACCIO Z POLĘDWICY WOŁOWEJ 1410

I jeszcze jedna włoska przystawka którą wprost uwielbiam pod warunkiem że jest świeże. Cienkie plastry poledwicy wołowej ułożone na talerzu , polane oliwą wymieszaną z sokiem z cytryny ,solą i Zobacz więcej
Pielmieni z mięsem i dyniową emulsją z masła | Magiczny Składnik Magiczny składnik Magiczny Składnik Szukaj Menu Close Home Przepisy Magazyn Warsztaty Info youtube tomek@magicznyskladnik.pl +48 668 Zobacz więcej
Po wakacjach wracam do Wasznowymi pomysłami i nową energią. W wakacje podróżowałam trochę poznałam najważniejsze punkty na kulinarnej mapie Europy dzięki czemu nauczyłam się na nowo smakować życie. Zobacz więcej
Pomysł na tę przekąskę wpadł zupełnie przypadkiem. Powstał z konieczności zużycia puszki foie gras (pasztet z gęsich wątróbek), który dostałem od koleżanki z pracy. Chciałem zrobić jakiś wyjątkowo Zobacz więcej
Trafiła mi się nie lada gratka - obie linie (i dla dorosłych, i dla dzieci) Atoperalu do testowania. Sporo, ale dałam radę ;) Tutaj możecie zapoznać się z linią dla dzieci, a tu dla dorosłych. Zobacz więcej
Przepisy » Przekąski i przystawki » Dietetyczne » Przyjęcia małe i duże » Bakłażan z pomidorem, kozim serem i bazyliową emulsją » TalerzPokus.tv - przepisy kulinarne z filmami Przepis na dobre Zobacz więcej
To danie przygotowuje dosc czesto, zazwyczaj na jakas proszona kolacje. Bylo tez gosciem dwa razy na naszym Bozonarodzeniowym stole. Jest proste ale dosc wyrafinowane w smaku. Kilka godzin przed Zobacz więcej
Danie napewnojest czasochłonne. Ale smak w 100% rekompensujępoświęconyna jej przygotowanie czas. Składniki: Na ciasto: 500g mąki 1/2 szklanki wody 2 jajka szczypta soli Na farsz: 150g świeżego fileta Zobacz więcej
Dorota Smakuje
Dorota Smakuje Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Dorota Smakuje
Sos Winegret

Sos Winegret 1202

Na wasze życzenie rozpoczynam cykl wpisów z sosami sałatkowymi, tym bardziej że zaczął się sezon na świeże sałaty i warto znać proste dressingi, które można przygotować w kilka chwil a dzięki którym Zobacz więcej
Kanapek nie jadam zbyt często, ale jak już zjem - to porządnie ;) A co wybieram zazwyczaj do smarowania pieczywa ? Zazwyczaj masło, lecz bywa i tak, że używam margaryny do smarowania lub masła Zobacz więcej
Serwus! Pogoda zachęca do tego, aby skorzystać z kąpieli słonecznej i odpalić jesiennego grilla Dzisiaj pokażę Ci, że karkówka wcale nie musi być nudna i przyprawiana gotową mieszanką, która zawsze Zobacz więcej
Ostatnio gościły na naszym stole polędwiczki z indyka. Najbardziej delikatne mięso drobiowe. Marynowane w musztardowo – miodowej zalewie. Przepyszne i bardzo soczyste. Polecam 3,4 szt. polędwiczki z Zobacz więcej
Szparagi to chyba najbardziej wyczekiwane nowalijki. Każdego roku, jak tylko się pojawią, stają się władcami naszych stołów i żołądków... Składniki: - pęczek szparag - 50 ml masła - 2 łyżki wrzącej Zobacz więcej