eric kayser

different stories. Although, on the other hand, it is true that, in general, the quality of bread in Poland decreases. In Paris, one of our favorite bakeries, since a certain while, is Maison Eric Zobacz więcej
(I've made 10) of the dough and leave them for 15minutes on the floured worktop and under cotton towel. Then knead every bowl inyour hand, make 4 bowls (I've made 10)of them again and leave on the Zobacz więcej
opisywać krok po kroku etapów przygotowania zakwasu, bo jeszcze nie jestem w tych sprawach ekspertem. Jest wiele stron z bardziej kompetentnymi wpisami. Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chętnie Zobacz więcej
(bez pieczenia) Sernik speculoos Sernik waniliowy Magdy Gessler (pyszny) Sernik z dodatkiem gianduji Simnel cake (angielskie) Stollen Stollen II Strudel jabłkowy (wiedeński) Strudel jabłkowy Zobacz więcej
(tyrolski) Szarlotka na cieście gryczano orzechowym Szarlotka z konfiturą z płatków róż Taillé de Goumoens (szwajcarskie ciasto drożdżowe ze śmietaną) Tarta cytrynowa Tarta czekoladowo karmelowa ( Zobacz więcej
) Strudel z jabłkami i orzeszkami pinii (tyrolski) Szarlotka na cieście gryczano orzechowym Szarlotka z konfiturą z płatków róż Taillé de Goumoens (szwajcarskie ciasto drożdżowe ze śmietaną) Tarta Zobacz więcej
jabłkowy (wiedeński) Strudel jabłkowy (tyrolski) Strudel z jabłkami i orzeszkami pinii (tyrolski) Szarlotka na cieście gryczano orzechowym Szarlotka z konfiturą z płatków róż Taillé de Goumoens Zobacz więcej