eric kayser

different stories. Although, on the other hand, it is true that, in general, the quality of bread in Poland decreases. In Paris, one of our favorite bakeries, since a certain while, is Maison Eric Zobacz więcej
(I've made 10) of the dough and leave them for 15minutes on the floured worktop and under cotton towel. Then knead every bowl inyour hand, make 4 bowls (I've made 10)of them again and leave on the Zobacz więcej
opisywać krok po kroku etapów przygotowania zakwasu, bo jeszcze nie jestem w tych sprawach ekspertem. Jest wiele stron z bardziej kompetentnymi wpisami. Jeśli macie do mnie jakieś pytania, chętnie Zobacz więcej
) Ciasteczka z Linzu (austriackie) Ciasto czekoladowe ze śliwkami i armagnacem Ciasto czekoladowe ze śliwkami i armagnacem II (bez mąki) Ciasto czekoladowo pomarańczowe z Ladurée Ciasto daktylowo Zobacz więcej
(szwedzkie) Śledzie z piernikiem i orzechami (polskie) Tarta żurawinowo orzechowa (pyszna) Terrina mięsna (francuska) Tort migdałowo bezowy z likierem Grand Marnier Tort z musów czekoladowych Tort Zobacz więcej
Śledzie z burakami i cgrzanem (szwedzkie) Śledzie z piernikiem i orzechami (polskie) Tarta żurawinowo orzechowa (pyszna) Terrina mięsna (francuska) Tort migdałowo bezowy z likierem Grand Marnier Tort Zobacz więcej
(szwedzkie) Śledzie w sosie śmietanowym Śledzie z burakami i cgrzanem (szwedzkie) Śledzie z piernikiem i orzechami (polskie) Tarta żurawinowo orzechowa (pyszna) Terrina mięsna (francuska) Tort Zobacz więcej