Przepis na everyday cooking

,,Everyday cooking" to mój nowy pomysł na cykl postów o jedzeniu, które towarzyszy mi na co dzień. Jak dotąd na blogu, usiłuję Wam pokazać za pomocą serii zdjęć, poszczególne etapy przygotowania Zobacz więcej
agata
agata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kuchnia Agaty
Now you’re cooking- Everyday!

Now you’re cooking- Everyday! 24

Linię ElectroluxExpressionist Collection opisałam już Wam w teorii. Teraz przyszedł czas na odrobinę praktyki, czyli pokazanie, co za pomocą moich nowych kuchennych pomocników udało mi się wyczarować. Zobacz więcej
agata
agata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kuchnia Agaty
Now you’re cooking- Everyday!

Now you’re cooking- Everyday! 24

Linię ElectroluxExpressionist Collection opisałam już Wam w teorii. Teraz przyszedł czas na odrobinę praktyki, czyli pokazanie, co za pomocą moich nowych kuchennych pomocników udało mi się wyczarować. Zobacz więcej
Dzisiejszy przepisto moje ulubione rozwiązanie na obiad na tzw. dwa dni :) Możemy go dzień wcześniej przygotować i przed samym podaniem jedynie na chwilę umieścić w rogrzanym piekarniku. Praktycznie, Zobacz więcej
Dzisiejszy przepis, to efekt mojego ostatniego eksperymentowania w kuchni. Już od dłuższego czasu miałam ochotę na domowego hamburgera. Zrezygnowałam jednak z dużej i puchatej buły, na rzecz Zobacz więcej
Placki ziemniaczane z wędzonym pstrągiem Skład: wędzony pstrąg 1/2 kg ziemniaków 1 jajko 2-3 łyżki mąki 1-2 ząbki czsonku + garść posiekanej natki pietruszki sól i pieprz do podania: ubta śmietana Zobacz więcej
Świeżo upieczony łosoś jest fantastyczny sam w sobie. Niemniej dzisiaj chciałabym się z Wami podzielić moim nowym przepisem na sos, który doskonale pasuje do tego dania. Mała porcja bitej śmietany, Zobacz więcej
Spring Plate
Spring Plate Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
SPRING PLATE
MAGAZYN SPRING PLATE NUMER 3

MAGAZYN SPRING PLATE NUMER 3  58

Udało się. Jest kolejny numer Magazynu Spring Plate. Tym razem nasza uwaga skupiła się na pięknej, polskiej jesieni, której nieodłącznym elementem są najlepsze jabłka na świecie. Jestem bardzo Zobacz więcej
katie's wonders
katie's wonders Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
katie's wonders
Everyday bread

Everyday bread 46

Everyday bread Od pewnego czasu nie kupuję pieczywa. Doszłam do takiej wprawy w pieczeniu chleba, że nie chcę już tego kupnego. Od pewnego czasu właściwie nie potrafiłam znaleźć takiego chleba, jaki Zobacz więcej
Cooking | Persian Roasted Eggplant Walnut Dip ... earthy, smokey, moorish, delicious! - Passionate About Baking Home About me Contact Me Mentions Recipe Index food photography Food Styling Gluten Free Zobacz więcej
Anula
Anula Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Anula's Kitchen
Turkey & rosemary meatballs...

Turkey & rosemary meatballs... 50

I know... I've been away for quite some time- a month to be exact. I know there's no excuse for neglecting my passion - which is cooking & baking and I DID neglected it, not only My Kitchen (blog) Zobacz więcej
'River Cottage Everyday' Hugh Fearnley-Whittingstall - - lejdi of the house - bloog.pl Jest 1105308 bloogów | losowy blog | inne blogi | zaloguj się | załóż bloga lejdi of the house Zobacz więcej
I'm still alive. Don't worry about me :) Thank you for all the emails/notes asking how am I and if everything is fine. To be honest it's more than fine - which is also a reason for my recent Zobacz więcej
It’s a good moment to start from scratch. I have started a new chapter of my life and I have completely changed my eating habits. My food philosophy is really simple now: I try to avoid product of Zobacz więcej
I could eat it everyday. It's really simple as well. Potato puree Some facts: My rating: 10/10 Prep time: 15 minutes Cook time: 25 minutes Total time: 45 minutes Yield: 3 cups of puree (for 2-4 Zobacz więcej
Witam po dłuższej przerwie. Niestety ilość czasu, który mogę poświęcić temu co lubię nie nastraja optymistycznie, ale mam nadzieję, że się to zmieni i będziecie mogli częściej czytać moje wpisy :-) Zobacz więcej
To już końcówka moich borówek... niestety... Wykorzystując tak zwany ostatni dzwonek, starsza córka upiekła z nimi muffiny. Muffiny jak zwykle robi się błyskawicznie, wychodzą rewelacyjne, wilgotne w Zobacz więcej
Pyszne ciasto z morzem wiórków kokosowych i soczystego ananasa. Wilgotne, nie za słodkie. W sam raz na pierwsze dni słońca. Delikatne i pełne zwykłych - niezwykłych aromatów. Przepis znalazłam tu Zobacz więcej
Uwielbiam tę porę roku. Wykorzystując młode warzywa, każdy jest w stanie przygotować pyszny obiad. Niech Was nie kuszą wymyślne przyprawy i zioła. Do tej tarty wystarczy pieprz, sól, ewentualnie Zobacz więcej