ewa olejniczak śliwki

W zeszły weekend miałam przyjemność uczestniczyć w warsztatach kulinarnych w warszawskim CookUp studio organizowanych przez producenta wody Cisowianka. Warsztaty miały temat „Gotujmy zdrowo – mniej Zobacz więcej
takich jak: suszone morele lub figi czy awokado. Ale jak się domyślacie samo to nie wystarczy, najlepiej przełożyć to na stosowanie mniejszej ilości soli w codziennych potrawach lub zastępowanie jej Zobacz więcej
Kolejny z przepisów podany przez kulinarnego mistrza - Ewę Olejniczak - jedną z najbardziej utalentowanych szefów kuchni, na co dzień odpowiedzialną za kuchnię w hotelu Intercontinental. Pisałam już o Zobacz więcej
W ubiegłym tygodniu miałam okazję uczestniczyć w warsztatach kulinarnych organizowanych przez markę Cisowianka. Tytuł warsztatów, a zarazem ich myśl przewodnia to “Gotuj zdrowo – mniej soli”. Zadaniem Zobacz więcej
wydobyć, by nie czuć dyskomfortu, uczyła nas Ewa Olejniczak, szefowa kuchni w warszawskim hotelu InterContinental. Wyzwanie było spore. No bo, jak przekonać grupę zaangażowanych kulinarnie blogerów, Zobacz więcej
„Cisowianka. Gotujmy zdrowo – mniej soli”poświęcone temu, jak gotować z mniejszą ilością soli. A. poszedł na warsztaty, które prowadziła Ewa Olejniczak, szefowa kuchni ostatnio pracująca w warszawskim Zobacz więcej
we wszystkich interesujących mnie warsztatach i wykładach, ale ostatniego dnia udało mi się dotrzeć na warsztaty prowadzone przez szefową kuchni Qchni Artystycznej - Ewę Olejniczak. Tematem Zobacz więcej