• 8
  • 2
  • 2
  • 3
  • 6
  • 1
przepisów z 5942 blogów

faszerowane filety z kurczaka

SKŁADNIKI: - 2 pojedyncze filety z kurczaka - 2 duże plasterki sera żółtego - 4 plastry szynki parmeńskiej - kawałek papryki czerwonej - przyprawa do kurczaka - 3 łyżki oleju SPOSÓB WYKONANIA: Filety Zobacz więcej
Składniki na 2 porcje: -1 całą pierś z kurczaka -3 średniej wielkości marchewki -1 małą pietruszkę -kawałek (ok 6 cm) białej części pora -1/2 łyżeczki cukru -przyprawy: vegetę, pieprz cayenne, Zobacz więcej
Filet kurczaka zrobiłam przez przypadek, ponieważ został mi szpinak z naleśników faszerowanych szpinakiem zapiekanych pod beszamelem - przepis znajduje się tutaj Wykorzystałam jeden filet z kurczaka. Zobacz więcej
Bardzo lubię mięso drobiowe, bo jest delikatne i miękkie, a można z niego wyczarować naprawdę pyszne danie. Dziś filety nadziewane porami i chociaż miałam pewne obawy czy wszystkim przypadną do gustu Zobacz więcej
Składniki brokuły, 1/2 główki czosnek, 2 ząbki pierś z kurczaka, 1 pojedyncza sól morska, świeżo mielony czarny pieprz oliwa do smażenia Sposób przygotowania 1. Brokuły zblanszować. Następnie Zobacz więcej
:) Składniki: 1 podwójna pierś z kurczaka (ok 0,5 kg) 150 g sera ricotta 4 plastry szynki parmeńskiej 1 łyżka posiekanych listków bazylii 2 ząbki czosnku sól, pieprz, sok z cytryny łyżka oliwy Zobacz więcej
, którą wypełniamy farszem. Tak przygotowane mięso oprószamy pieprzem, solimy, po czym smażymy na tłuszczu, po 10 minut z każdej strony. Upieczone filety kroimy w plasterki, podajemy! Smacznego. Zobacz więcej
elik
elik Obserwuj blogaObserwujesz bloga
eli gotowanie
Filet faszerowany warzywami

Filet faszerowany warzywami 460

0
Filet z kurczaka faszerowałam na rożne sposoby. I zawsze wychodził zjadliwy. Dlatego pomyślałam ,dlaczego by nie spróbować z warzywami . Takimi od wieków u nas- w Polsce ,używanymi. Nawet całkiem Zobacz więcej
1 podwójny filet z kurczaka 2 niewielkie kiełbasy wieprzowe (mogą być podwędzane) 1 cebula 1 łyżka masła około 4 łyżki posiekanego szczypiorku 50 g serka topionego (śmietankowego) przyprawa do Zobacz więcej
Prosty przepis, łatwe wykonanie, a efekt fantastyczny. Tego kurczaka wykonywałam jednocześnie w trzech wersjach dla tych co lubią pomarudzić, że coś im nie smakuje. W ten sposób powstał jeszcze Zobacz więcej
This Page has moved to a new address: Paszczak gotuje: Pomysł na...Papirus: faszerowany filet z kurczaka Sorry for the inconvenience… Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service Zobacz więcej
Bardzo dobre szybkie danie. Można dodatkowo w filecie umieścić uduszone pieczarki. Składniki: 2 duże piesi z kurczaka 30 dag sera żółtego Przyprawy: Vegeta, pieprz, sól Świeży koperek i pietruszka Zobacz więcej
Filety z kurczaka możemy faszerować na bardzo wiele sposobów.. Kilka z nich jest już na blogu :) Tym razem proponuję Wam sprawdzony przepis z książki Pascal kontra Okrasa. Odrobinkę pozmieniałam, więc Zobacz więcej
Czy mieliście kiedyś tak, że zaglądając do lodówki pomimo jej ubogiej zawartości przychodzi wam pomysł na szybkie i smaczne danie? W moim przypadku dzisiaj tak właśnie było, a połączenie suszonych Zobacz więcej
Skład: 2 filety z kurczaka (KLIK) ok. 150g szpinaku mrożonego 2 plasterki sera żółtego 3 ząbki czosnku łyżeczka masła sól, pieprz papryka ostra Panierka: 1 jajko bułka tarta 1 łyżka przyprawy gyros 2 Zobacz więcej
29.04.2015 Magda Takiepyszności zaserwowała mi pora pierwszy mama moje koleżanki. Wrócili wtedy z wakacji z Grecji i przywieźli oryginalną fetę, zrobioną z owco-koziego mleka. Takiego smaku się nie Zobacz więcej
Kolejne z serii niskokalorycznych obiadów. Dodatek kapusty kiszonej sprawia że filet z kurczaka jest bardzo soczysty Składniki na 1 porcję filet z kurczaka 1 sztuka kapusta kiszona 10 dkg Pieprz Zobacz więcej
Mięso z kurczaka jest mięciutkie, delikatne i niedrogie, no i można je podać na tysiąc i jeden sposobów. Proponuję popularny filet z kurczaka w nieco bardziej wyrafinowej odsłonie. Faszerowany Zobacz więcej
Szczerze powiem najbardziej zachwycił mnie w tym daniu smak sosu. Głęboki, bogaty bez żadnego dodatku kostki rosołowej i glutaminianu sodu. Spróbujcie – warto! Całość też oczywiście smakuje wybornie, Zobacz więcej
Faszerowana pierś z kurczaka. Faszerowane kieszonki z piersi kurczaka. Faszerowany filet z kurczaka Faszerowana pierś z kurczaka smakuje doskonale, a jest prosta do wykonania. Do tego odpowiednie Zobacz więcej