filet z kurczaka z pieczarkami

Tym razem filet z kieszonką dla tych co to za zieleniną nie przepadają (ta wersja była właśnie dla mnie) Składniki: 1 podwójny filet z kurczaka 2 plasterki wędzonego sera 4 pieczarki średnie 1/4 Zobacz więcej
Witam! Miałam kilka małych filetów z kurczaka i myślałam jakby je tu przyrządzić na obiad. Nie smażone, nie duszone tylko jakoś inaczej.No i wymyśliłam filety nadziewane pieczarkami. Niby nic nowego Zobacz więcej
Ponownie faszerowany filet drobiowy . Co można robić z filetów drobiowych? Bez przerwy kotlet - też może się przejeść . A faszerowany to zawsze jakaś zmiana . Robisz inny farsz i gotowe , niby to samo Zobacz więcej
składniki mieszamy .Nakładamy na rozbity filet i składamy w kształcie pieroga Obtaczamy w mące ,jajku i bułce tartej Rozgrzać olej ,smażyć na wolnym ogniu z obu stron aż będą rumiane . Smacznego !!! Zobacz więcej
Prosto ,szybko ,smacznie. Składniki podwójny filet z kurczaka 200 g pieczarek cebula 5 pomidorów 300 ml bulionu warzywnego mielona czerwona papryka sól ,pieprz ulubiony makaron Przygotowanie Pieczarki Zobacz więcej
Filet z kurczaka z pieczarkami w sosie pomidorowym Składniki : 2 pojedyncze filety z kurczaka, 200g pieczarek, cebula, bulion warzywny, 100g serka topionego śmietankowego, 2 łyżki śmietany, 1 łyżka Zobacz więcej
Kiedy mam już dość tradycyjnych kotletów, robię filety z kurczaka zapiekane z pieczarkami i serem. Pierwszy raz jadłam tak przygotowane mięsko u mojej teściowej i... bardzo mi zasmakowało :) Zobacz więcej
Filety z kurczaka z pieczarkami i serem Dodane 19 maja, 2012 w Dania główne W sam raz na niedzielny obiad. Idealnie komponuje się z młodymi ziemniaczkami z koperkiem i sałatą ze śmietaną i rzodkiewką. Zobacz więcej
Filety z kurczaka z tymiankiem, zapiekane z pieczarkami, na musie z kalafiora. Danie można przygotować wcześniej, ułożyć w formie żaroodpornej i zapiec tuż przed podaniem. Idealne na ciepłą Zobacz więcej
Danie powstało z potrzeby chwili. Miałam zrobić coś szybkiego i tak krótkim namyśle zrobiłam danie można nawet powiedzieć jednogarnkowe, gdyby nie fakt, że makaron ugotowałam oddzielnie. Ugotowanie Zobacz więcej
Filet z kurczaka to bardzo wdzięczne mięso do kuchennej obróbki. Można z niego wyczarować tysiące przepysznych dań :) Dziś będzie klasycznie. Bo filet w sosie pieczarkowym to swoista klasyka ... ale Zobacz więcej
Kolejny odmieniony, nadziewany filet z kurczaka. Lubię trochę poeksperymentować. Cukinia wprowadza delikatną chrupkość a pieczarki aromat. Zachęcam do wypróbowania przepisu. Składniki: Filet z Zobacz więcej
Z mięs najbardziej lubię właśnie kurczaka i wszelkie wariacje na jego temat. Tym razem proponuję filety z kurczaka zapiekane z pieczarkami w sosie cebulowym. W sumie, to w końcowym efekcie z sosu Zobacz więcej
Składniki: 2 podwójne filety z kurczaka 4 cebule 1 duża czerwona papryka 400 g pieczarek 1 mały słoiczek keczupu sól i pieprz przyprawa pikantna do kurczaka papryka słodka mielona bazylia suszona Zobacz więcej
Proponuję kolejną odsłonę dania z kurczaka. Jest to fajna potrawa, bo można ją wcześniej przyrządzić. Ja przygotowuję ją dziś na jutrzejszy obiad- jutro tylko do piekarnika przed podaniem i gotowe. Zobacz więcej
4 małe piersi z kurczaka (około 50 dag) 20 dag pieczarek 15 dag sera żółtego 4 łyżki majonezu 1 cebula majeranek sól, pieprz Składniki marynaty: 2-3 ząbki czosnku 1 łyżeczka papryki łagodnej 1 Zobacz więcej
Filet z kurczaka to niezwykle uniwersalne mięso. Delikatna struktura pozwala je bardzo szybko przyrządzić i za to je lubimy. Niebagatelną rolę odgrywa także jego delikatny smak. Chude, lekkostrawne, Zobacz więcej
Kontynuacja poprzedniego wpisu KLIK, dalsza część obiadu. 2 lata temu na urodziny męża szukałam przepisu do romantycznej kolacji. Tak nam posmakowało, że często robimy ten zestaw z filetem. Polecam! Zobacz więcej
Danie bardzo proste, łatwe do przygotowania. Wiem, że takie bardzo lubicie :) Podobnie zresztą jak ja. Dziś nie mam czasu na wymyślne obiady, bo zaplanowałam dzień na przetwory. Z tej racji dzisiejszy Zobacz więcej
Filet kurczaka nadziewany podsmażonymi pieczarkami z cebulką, zawinięty w pyszne ciasto francuskie i zapieczony w piekarniku. Mięso jest soczyste i delikatne, pieczarki lekko pikantne, a ciasto Zobacz więcej