filet z kurczaka z szybkowara

Rozpoczynamy serię "zasTRZYk kurczaka!" czyli jak wykorzystać jednego kurczaka w trzech daniach! Podstawą jest wyporcjowanie kurczaka na udka, skrzydełka, filety oraz korpus, czyli porcję rosołową. Zobacz więcej
(1) cze 14(1) cze 10(1) maj(4) maj 28(1) maj 17(1) maj 13(1) maj 12(1) kwiecień(4) kwi 24(2) kwi 23(1) kwi 12(1) marzec(6) mar 28(1) mar 26(1) mar 16(1) mar 14(1) mar 10(2) luty(1) Zobacz więcej
ula243
ula243 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kulinaria Uli
Makaron domowy

Makaron domowy 188

0
(4) kwi 24(2) kwi 23(1) kwi 12(1) marzec(6) mar 28(1) mar 26(1) mar 16(1) mar 14(1) mar 10(2) luty(1) lut 20(1) Moja lista blogów Słodka babeczka Herbatnikowiec z kajmakiem i bitą śmietaną Zobacz więcej
i delikatne, a sos bardzo aromatyczny. Całość dopełnia puree ziemniaczane z masłem, oregano i słodką śmietanką. Dla mnie, to zestawienie absolutnie idealne :) Ja wykorzystałam do tego przepisu schab, Zobacz więcej
Bigos z młodej kapusty Bitki w sosie własnym z marchewką Bitki w winie, jarzębinie i bakaliach Bitki w ziołach i czerwonym winie Bitki wieprzowe w pieczarkach Bitki z indyka Black & white - Zobacz więcej
z ActiFry Barszcz biały Barszcz Ukraiński Barszcz Ukraiński bez mięsa Barszcz a'la Ukraiński na pieczonych buraczkach Barszcz z botwinką i uszkami Barszcz ze szczawiem Barszczyk czysty Barszczyk Zobacz więcej