filet z mintaja w galarecie

Agnieszka
Agnieszka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Jem Krem
Ryba faszerowana w galarecie

Ryba faszerowana w galarecie 1800

2
40 minut. 2. Pod koniec gotowania doprawiam wywar solą i w razie potrzeby dodatkową porcją przypraw. 3. Gotowy wywar odcedzam i wykorzystuję do przygotowania ryby. Przygotowanie ryby: 1. Jeżeli Zobacz więcej
nazwę, to i u mnie pod taką się pojawia, a więc zapraszam na rybę po grecku. Ryba po grecku i mój przepis dla Was 400 g morszczuka lub mintaja 3-4 łyżki koncentratu pomidorowego 2 duże marchewki 2 Zobacz więcej
MaryJane
MaryJane Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Chilli Plate
Klopsiki rybne w galarecie

Klopsiki rybne w galarecie 1660

2
żelatyna Z obranych warzyw ( oprócz cebuli ) przygotować bulion warzywny, dodając listek laurowy, ziele, soląc i doprawiając pieprzem do smaku. Cebulkę pokroić w kostkę i zeszklić na odrobinie masła Zobacz więcej
smażona ryba w naszym kraju, główny bohater piątkowych jadłospisów w wielu polskich domach, szkolnych stołówkach i wczasowych jadłodajniach, czołowa postać polskiej ryby po grecku, pulpetów rybnych i Zobacz więcej
rozwiązania. Zwykle używała dorsza lub mintaja, ale myślę, że każde mięso białych ryb się nada. Choć rodem z PRL-u, bardzo dobra, zimna przekąska warta przypomnienia. składniki ( na większe przyjęcie Zobacz więcej
Krys
Krys Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuchnia u Krysi
Rolada z dorsza

Rolada z dorsza 643

1
jako danie na kolację, śniadanie lub jako przystawka... Składniki: 1kg filetów lub polędwicyz dorsza (mintaja, morszczuka) 2 jajka ugotowane 1 jajko 1 szklanka bułki tartej 3 ogórki konserwowe Zobacz więcej
Filety rybne smażone i jak usmażyć mrożonkę – BettyGotuje BettyGotuje Dołącz do mnie: Facebook Google+ Strona główna O mnie Polityka prywatności Współpraca Kontakt Zaloguj się Zarejestruj się Ryby Zobacz więcej