filety mintaja w galarecie

Agnieszka
Agnieszka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Jem Krem
Ryba faszerowana w galarecie

Ryba faszerowana w galarecie 1817

2
{{headerMessage}}
40 minut. 2. Pod koniec gotowania doprawiam wywar solą i w razie potrzeby dodatkową porcją przypraw. 3. Gotowy wywar odcedzam i wykorzystuję do przygotowania ryby. Przygotowanie ryby: 1. Jeżeli Zobacz więcej
{{headerMessage}}
nazwę, to i u mnie pod taką się pojawia, a więc zapraszam na rybę po grecku. Ryba po grecku i mój przepis dla Was 400 g morszczuka lub mintaja 3-4 łyżki koncentratu pomidorowego 2 duże marchewki 2 Zobacz więcej
MaryJane
MaryJane Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Chilli Plate
Klopsiki rybne w galarecie

Klopsiki rybne w galarecie 1695

2
{{headerMessage}}
żelatyna Z obranych warzyw ( oprócz cebuli ) przygotować bulion warzywny, dodając listek laurowy, ziele, soląc i doprawiając pieprzem do smaku. Cebulkę pokroić w kostkę i zeszklić na odrobinie masła Zobacz więcej
{{headerMessage}}
gdyż nakazywał zestawić rybę ze szczawiem. Szczaw jak wiemy kwaśny jest i wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że z rybą mu dobrze będzie. składniki, porcja dla 2-3 osób w zależności od Zobacz więcej
{{headerMessage}}
rozwiązania. Zwykle używała dorsza lub mintaja, ale myślę, że każde mięso białych ryb się nada. Choć rodem z PRL-u, bardzo dobra, zimna przekąska warta przypomnienia. składniki ( na większe przyjęcie Zobacz więcej
Krys
Krys Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Kuchnia u Krysi
Rolada z dorsza

Rolada z dorsza 665

1
{{headerMessage}}
Lubię ryby, lubię pasty rybne. Czasami coś mieszam, dodaję żeby urozmaicić podaną rybę. Moja Mama często zaskakiwała nas pomysłowymi kombinacjami na różne dania. Dzisiaj jeden ze sposobów na złamanie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Filety rybne smażone i jak usmażyć mrożonkę – BettyGotuje BettyGotuje Dołącz do mnie: Facebook Google+ Strona główna O mnie Polityka prywatności Współpraca Kontakt Zaloguj się Zarejestruj się Ryby Zobacz więcej