filety z kurczaka z morelami i ras el hanout

z grubym dnem. Ras el hanout Nie byłoby tagine bezRas el hanout czyli mieszanki przypraw. Podobno nazwa ta oznacza: "to co sklepikarz ma najlepszego" i tak naprawdę zawiera różne kombinacje przypraw. Zobacz więcej
siężaroodpornym naczyniem.Bo przepisy na ten marokański specjał pojawiać się tu będą częściej. Polecam gorąco. I razem z Wami trzymam kciuki za wiosnę. Posyłam Wam moc uśmiechów i zapraszam już Zobacz więcej
żurawinowo pistacjowe Filet Mignon Finansiers czekoladowe (Pierre Hermé) Galantyna z kurczaka z pistacjami Glög (szwedzkie grzane wino) Kruche ciasteczka mandarynkowe Lebkuchen (niemieckie ciasto Zobacz więcej
Ciasto czekoladowe ze śliwkami i armagnacem Ciasto czekoladowe ze śliwkami i armagnacem II (bez mąki) Ciasto czekoladowo pomarańczowe z Ladurée Ciasto czekoladowo waniliowe z dodatkiem ziarna tonka Zobacz więcej
Crumble jabłkowo śliwkowe z marcepanem Deser czekoladowy z suszonymi śliwkami Deser makowy Emotion Ispahan (deser różano malinowy Pierre'a Hermé) Flan kokosowy Flan pomarańczowy Krem bawarski z Zobacz więcej
(puszysta) Baba staropolska muślinowa z 96 żółtek Babka pomarańczowo migdałowa (z mąką ryżową) Babka z czekoladą i orzechami Biscotti z karmelizowanymi orzechami Brunsli - ciasteczka czekoladowe ( Zobacz więcej
-pomidorowym - Bardzo lubię makaron! I to pod różnymi postaciami. Gotowany i podawany z różnymi sosami, zapiekany, w zupie... Jest on stałym elementem mojego menu, chocia... 2 tygodnie temu Wino i Zobacz więcej
... 2 tygodnie temu Gotujący facet Makaron z sosem mięsno-pomidorowym - Bardzo lubię makaron! I to pod różnymi postaciami. Gotowany i podawany z różnymi sosami, zapiekany, w zupie... Jest on stałym Zobacz więcej
... 2 tygodnie temu Gotujący facet Makaron z sosem mięsno-pomidorowym - Bardzo lubię makaron! I to pod różnymi postaciami. Gotowany i podawany z różnymi sosami, zapiekany, w zupie... Jest on stałym Zobacz więcej
postaciami. Gotowany i podawany z różnymi sosami, zapiekany, w zupie... Jest on stałym elementem mojego menu, chocia... 2 tygodnie temu Wino i oliwa, czyli nasze toskańskie smaki PASTA E VINO! Czarne Zobacz więcej
, nawet nie macie pojęcie jak bardzo. 1 dzień temu Polska muzulmanka w Paryzu Bigos ze slodkiej kapusty na zeberkach baranich. - Dzisiaj tylko wrzucam zdjecie bo jestem zalatana i nie mam czasu Zobacz więcej
z klopsikami indyczymi - Chyba gotowanie pysznych obiadów bez glutenu (przy tarczycy hashimoto) zaczyna mi wychodzić coraz lepiej. Bo to danie było pyszne, nie tylko musiałam je ro... 15 godzin temu Zobacz więcej
Feed POLL: What is Your Favorite Hymn? by PW Fun & Learning - Oh, what a gift hymns are! They can bring us to tears, comfort us in difficult times and for many of us, hymns are the ultimate in Zobacz więcej