flora skutecznie obniżają nawet do 15%

{{headerMessage}}
je naszemu organizmowi. Nienasycone tłuszcze występują w orzechach, rybach ( takich jak łosoś, śledź czy makrela), olejach roślinnych, oliwie z oliwek, niektórych orzechach (np. brazylijskich), Zobacz więcej
karodos
karodos Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Domowe potrawy
Dlaczego warto jeść masło

Dlaczego warto jeść masło 71

0
{{headerMessage}}
są z olejów roślinnych (słonecznikowego, sojowego, rzepakowego, kukurydzianego, canoli albo sezamowego) czasem też z odpadów po obróbce drewna. Naturalnie występują też w małych ilościach w owocach, Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Picie sody oczyszczonej jest szkodliwe czyli po co nam kwas solny? o mnie kontakt i współpraca Toggle navigation Blog o zdrowiu i zdrowym żywieniu oraz szybkim gotowaniu Home Zdrowie Uroda Fit Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Soja - czy należy jej się bać? Fakty i mity na temat soi o mnie kontakt i współpraca Toggle navigation Blog o zdrowym jedzeniu w restauracjach oraz szybkim gotowaniu. Home Zdrowie Uroda Fit Przepisy Zobacz więcej
{{headerMessage}}
obniżać poziom cukru we krwi poprzez umożliwianie glukozie transport do wszystkich komórek ciała. Dzięki temu powstaje energia. Insulina jest produkowana przez komórki beta w trzustce. Glukagon ma za Zobacz więcej
{{headerMessage}}
do potraw, przetwarzamy. Co dobrego jest w jabłkach? 1. Skutecznie walczą z cholesterolem Dietetycy zalecają zjedzenie dwóch jabłek dziennie: rano dla urody, wieczorem dla zdrowia. Najcenniejsze są Zobacz więcej
{{headerMessage}}
przewód pokarmowy, pobudza układ immunologiczny, łagodzi zespół chronicznego zmęczenia i bezsenność. Jest niezastąpiony w przypadku zgagi, zapalenia stawów oraz przy odchudzaniu. Jest również Zobacz więcej