follow the taste

{{headerMessage}}
... "Mushroom soup with buckwheat" - a handful of dried forest mushrooms or 300 g fresh ones - 1 chopped onion - 2 cloves garlic - 100g buckwheat - 4 glasses of clear bouillon or water Soak the Zobacz więcej
{{headerMessage}}
zwykły) garść truskawek lub innych owoców Przygotowanie: Żółtka ubijamy z cukrem na puszystą, jasnożółtą masę. W kokilkach umieszczamy pokrojone na połówki truskawki lub inne owoce. Zalewamy koglem Zobacz więcej
{{headerMessage}}
koniecznie, bo i bez tego jest pyszna. Smacznego. Jeśli spodobał Ci się ten wpis i chciałbyś/chciałabyś zobaczyć więcej wpisów oraz ciekawych porad zapraszam na swojego Fan Page’a na Facebooku : Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Ostatnio pojawiło się na blogach mnóstwo przepisów na placki z truskawkami ten który mnie najbardziej zainteresował pochodzi ze strony Follow the Taste i ma w przepisie płatki owsiane ! Bardzo szybkie Zobacz więcej
{{headerMessage}}
obowiązkowy. RINSEmiska & durszlak (projekt:ant: Helen T. Miller / Jordan Murphy) Przełomowe połączenie, które pozwala na umycie i podanie owoców bez używania zbędnej ilości naczyń kuchennych. Zobacz więcej
kropeczka
kropeczka Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Foodie in Luxembourg
Happ, Luxembourg

Happ, Luxembourg 14

0
{{headerMessage}}
I have been visiting Happ from time to time for nearly three years now – it’s really hard to believe. This place is already a legend, booking a table for lunch is an absolute must, and be warned – it Zobacz więcej
{{headerMessage}}
st i pieczemy kolejne 10 minut. Wyjmujemy i odstawiamy do lekkiego (jeśli chcemy jeść ciepłe), lub całkowitego przestygnięcia. Smacznego! Skorzystałaś/eś z przepisu? Pochwal się! Wyślij zdjęcie na Zobacz więcej
{{headerMessage}}
This dish is super quick, especially if frozen peas are used. It can serve as a main dish (this recipe yields two main dish portions) or as a side dish, a tasty prelude to something special. If you Zobacz więcej
Modaretto
Modaretto Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Modaretto
Lentil Soup

Lentil Soup 53

0
{{headerMessage}}
This is a very filling and healthy soup. Good any time of year and can be made both spicy and sweet. I can’t claim any proper source for this recipe as it’s a very common soup and everyone has their Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Who said that good, old fashioned oatmeal is out of style? Or that quick oatmeal breakfast has to be boring and flavorless? Whoever said that was wrong. Just few simple, practically ready to go Zobacz więcej
{{headerMessage}}
foremkę (dno, a także brzegi na ok. 3 cm) wyłożoną papierem do pieczenia (foremka najlepiej jeśli byłaby do tarty, lecz może być zwykła blaszka), zapiekamy 15 minut w piekarniku nagrzanym do 200 Zobacz więcej
{{headerMessage}}
I am sure you’ve tried pesto. That old, classic, Italian sauce made out of basil, pine nuts and Parmesan. It was delicious, wasn’t it? Some of you probably don’t even realize that it can be easily Zobacz więcej
{{headerMessage}}
What the springtime in Poland tastes like? It tastes like a new vegetable garden. It tastes like tiny, creamy new potatoes boiled with the skin on, tossed in fresh butter or buttermilk and topped with Zobacz więcej
{{headerMessage}}
the first time during yoga retreat and I have to admit that its marvelous taste was really a big surprise for me. From that day on I prepare carrot halva quite often to satisfy my sweet tooth :-) I Zobacz więcej
{{headerMessage}}
Dzień wspólnego gotowania z Sylwią z bloga Follow the Taste* zaowocował (czy raczej zaraviolował) dwoma rodzajami włoskich pierożków. Pierwsze to klasyczne ravioli z farszem z ricotty i szpinaku, o Zobacz więcej
{{headerMessage}}
"In Ireland, as elsewhere, the exact constituents of a full breakfast vary, depending on geographical area, personal taste and cultural affiliation. Traditionally, the most common ingredients are Zobacz więcej
{{headerMessage}}
You know my love affair with muffins and cupcakes :) I will repeat myself here saying that they are very quick to prepare, usually quite easy, usually no complicated or expensive ingredients needed Zobacz więcej
{{headerMessage}}
| blog: Domowa cukiernia Ewy Figi z serem brique autorka: Shabbyeat | blog: ShabbyEat Dorada pieczona z masłem kolendrowym autorka: Shabbyeat | blog: ShabbyEat Greckie jedzenie autorka: Ferno | blog: Zobacz więcej
AroundTheOven
AroundTheOven Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Around The Oven
Rafaello vol.2

Rafaello vol.2 120

2
{{headerMessage}}
I had some packs of crackers left and I needed a cake, extremely quickly with short preparation time. So I decided to upgrade the basic recipe and here it comes! It is definitely better than the Zobacz więcej
Modaretto
Modaretto Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Modaretto
Lentil Soup

Lentil Soup 20

0
{{headerMessage}}
very filling and healthy soup. Good any time of year and can be made both spicy and sweet. I can’t claim any proper source for this recipe as it’s a very common soup and everyone has their own method Zobacz więcej