francuskie pierożki z kapusta

wnętrzu w okresie jesiennym. Składniki: 1/2 kg kapusty kiszonej, 1/2 kg pieczarek, 2 cebule, 2 łyżki oleju, opakowanie ciasta francuskiego, 1 jajko, mak do posypania pierożków. Przygotowanie: Kapustę Zobacz więcej
Pierożki z ciasta francuskiego to danie idealne dla leniwców, tym bardziej jeśli macie zamrożony farsz z poprzedniego pierogowania. Ja miałam w lodówce rulon ciasta francuskiego i zastanawiałam się co Zobacz więcej
Nie ma nicprostszegoi szybszego jak przekąski i dania z gotowego ciasta francuskiego. Założęsię, że po Świętach zostało Wamtrochęfarszu na pierogi z kapustą i grzybami ....Jeśliniezbyt macie czas i Zobacz więcej
U mnie w domu wszyscy uwielbiają czerwony barszczyk dlatego postanowiłam przygotować im coś innego jako dodatek. Pyszne pierożki z ciasta francuskiego to gwiezdna alternatywa dla pierożków bądź Zobacz więcej
meczu. Udana zabawa sportowa i kulinarna gwarantowana! Chrupiąca ciabatta z pesto rosso Chrupiące grzanki czosnkowe Chrupiące grzanki z kremowym kozim serem Chrupiące czosnkowe grzanki z włoską oliwą Zobacz więcej
odnośnik do przepisu) Na słono: MINI BURGERY PALUSZKI FRANCUSKIE Z SEREM ROLADA SZPINAKOWA Z ŁOSOSIEM SUSHI Z TORTILLI (ROLLSY) ROGALIKI Z PIECZARKAMI KRUCHE PIEROŻKI Z KURCZAKIEM PASZTECIKI Zobacz więcej
odnośnik do przepisu) Na słono: MINI BURGERY PALUSZKI FRANCUSKIE Z SEREM SUSHI Z TORTILLI (ROLLSY) ROGALIKI Z PIECZARKAMI KRUCHE PIEROŻKI Z KURCZAKIEM PASZTECIKI DROŻDŻOWE Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI Zobacz więcej
na smakołyki ^^. Co nam potrzeba? Ok 20 pierogów. Ja użyłem już gotowych z kapustą i z grzybami (NIE MROŻONE) Mała śmietana 18 % 4 ząbki czosnku (takie duże) 1 płaską łyżeczkę francuskiej zupy Zobacz więcej
Czasami nie chce nam się przygotowywać ciasta na pierogi dlatego proponuje szybkie pierogi z gotowego ciasta francuskiego. Farsz też jest szybki do zrobienia o ile mamy w domu ugotowaną wcześniej Zobacz więcej
Przygotowałam dla Was karnawałowe dania, inspirowane smakami całego świata, łącznie 56 pomysłów. Brokułowe pesto na sałatce z zielonej soczewicy Brokułowo-jajeczna sałatka z majonezem Bruschetta z Zobacz więcej
Wigilia to najpyszniejsza kolacja w roku. Spędzamy ją zawsze u mojej mamy. Przez cały rok czekam z niecierpliwością na maminy barszcz z grzybowymi uszkami, żur pachnący czosnkiem i grzybami, które Zobacz więcej
aga-aa
aga-aa Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Eksperymentalnie
Zaskocz w Wigilię

Zaskocz w Wigilię 303

0
- klik. Pierogi? Wszyscy je uwielbiamy, zwłaszcza te domowej roboty, ale właśnie roboty przy nich co niemiara, więc może zamiast tradycyjnych pierogów zrobić pierożki z gotowego ciasta francuskiego? – Zobacz więcej
Dzisiejsza propozycja pierożków to wersja last minute dla zapracowanych, nie mających zbyt dużo czasu na przygotowanie tradycyjnych pierogów z kapustą i grzybami na Wigilię. Choć przygotowane z Zobacz więcej
ziołami z czosnkiem Tarta z ciasta francuskiego z cukinią Tarta z ciasta francuskiego z cukinią i czerwoną cebulą Tarta z cukinią, brokułami i sezamem Zgrzewane kanapki z liśćmi botwinki Zgrzewane Zobacz więcej
benzynowych, a może przygotować w domu świeży, własnej roboty prowiant? Chrupiące tosty z wędzonym serem Chrupiąca surówka z sałaty lodowej Drożdżowe pierożki z kapustą i pieczarkami Drozdżowe Zobacz więcej
Z młodej kapusty gotuję zupę, potrawkę, a dziś wypełniłam nią pierożki z ciasta francuskiego. Z braku czasu i wygody użyłam ciasta francuskiego, chociaż pierwotnie zamierzałam zrobić ciasto drożdżowe. Zobacz więcej
danej potrawy , ponieważ to mój pierwszy blog jaki założyłam.Tak więc ,zobaczyć jak zaczynała ha ha ,ale przepisy są warte wypróbowania.Pozdrawiam serdecznie.! Zobacz więcej
z moich ulubionych zup (25.05.2014)Młode warzywa najlepiej podawać w najprostszy sposób (25.05.2014)Pełna witamin i kolorów (05.05.2014)Szpinak vs. botwinka (05.05.2014)Doskonały dodatek do ryby czy Zobacz więcej
Nie tylko jako dodatek do obiadu - Sałatki surówki - Moja smaczna kuchnia - bloog.pl Bloog Kuchnia załóż bloga zaloguj MENU Moja smaczna kuchnia Nie tylko jako dodatek do obiadu (23.06.2014)Szybki Zobacz więcej
(01.06.2014)Warsztaty dietetyczne w Akademii Kurta Schellera i porcja zdjęć (27.05.2014)Jedna z moich ulubionych zup (25.05.2014)Młode warzywa najlepiej podawać w najprostszy sposób (25.05.2014)Pełna Zobacz więcej