frosta

Filet di Gusto – Frosta Ostatnio przyjechał do mnie pan z Frosty z pełną torbą pyszności. Było w tej torbie między innymi opakowanie ryby z sosem koperkowym czyli Filet di Gusto. Filet zawiera 78% Zobacz więcej
Po raz kolejny miałam ogromną przyjemność uczestnictwa w warsztatach kulinarnych. Tym razem tematem przewodnim były warzywa, które przygotowywaliśmy chyba na wszystkie możliwe sposoby:) Tym razem Zobacz więcej
Dziś na blogu fotorelacja z pysznych warsztatów pod przewodnictwem Witka Iwańskiego, z udziałem blogerów kulinarnych. Firmy Frosta zaprosiła nas do podjęcia rękawicy i zmierzenia się z rybami i Zobacz więcej
Test produktuFRoSTA Soczewica z ziemniakami i marchewką w maśle z dzikim czosnkiem 260 g. W ciężkim, zeszłym tygodniu, gdy nie miałam kompletnie czasu, z pomocą przyszły gotowe rozwiązania. Nie żadne Zobacz więcej
Czy warto jeść mrożone produkty? Czy ich skład to nie przypadkiem jedna wielka chemia? Dzisiaj kilka słów na temat mrożonek, ich wartości odżywczych, sposobów zastosowania, jednym zdaniem - bierzemy Zobacz więcej
21 listopada na zaproszenie firmy Frosta miałam okazje uczestniczyć w kolejnych fajnych warsztatach, które odbyły się Studiu Kulinarnym SmArt Studio w Warszawie pod okiem szefa Tomasza Jakubiaka. Zobacz więcej
Przepisy » Moim okiem » Warsztaty FROSTA z Witkiem Iwańskim » TalerzPokus.tv - przepisy kulinarne z filmami Przepis na dobre gotowanie Twoja książka kucharska LoginHasło Zapamiętaj mnie Zaloguj Zobacz więcej
Jakim było dla mnie wielkim zaskoczeniem gdy ponownie przemiły przedstawiciel firmy Frosta zapukał do mych drzwi.Jakiś czas temu miałam już przyjemność testować produkty firmy Frosta. Pisałam o tym Zobacz więcej
100% naturalnego smaku! W 2011 roku Frosta wprowadziła taką politykę i jako pierwsza firma w Polsce usunęła ze składu wszystkich swoich produktów: barwniki, aromaty, wzmacniacze smaku, a także Zobacz więcej
W ubiegłą sobotę uczestniczyłam w warsztatach organizowanych przez firmę Frosta. Z przyjemnością podjęłam rzuconą rękawicę, pomimo, że tematyka warsztatów była mi zupełnie obca. Tak: ,, ryby i owoce Zobacz więcej
Zapraszam na relację z warsztatów kulinarnych, które odbyły się w Warszawie, a ich motywem przewodnim były korzennewarzywa, dostępneod niedawna w postacimrożonek dzięki marce Frosta. Warsztaty "Powrót Zobacz więcej
W sobotę 7 lutego 2015 roku blogerzy kulinarni z różnych zakątków Polski zjechali do Cook Up Studio – Fort Mokotów na warsztaty kulinarne z FRoSTA „Ryby i owoce morza”. Dzięki uprzejmości Pani Eweliny Zobacz więcej
FROSTA - Smaczna i prosta! :) Szybkie zgłoszenie szybka odpowiedz na maila i ..... .....bardzo szybko bo już16 lutego otrzymałam produkty do testowania. Byłam zaskoczona zawartością w skład każdego Zobacz więcej
Warsztaty z marką FRoSTA „Ryby i owoce morza” Kto śledzi mój fp na facebooku, ten wie całkiem niedawno, otrzymałam od pani Eweliny z agencji JBcomm Sp.z o.o. zaproszenie do wzięcia udziału w Zobacz więcej
Prowadzący warsztaty Witek Iwański, wraz ze wspomagającym go szefem MarkiemKto: blogerzy kulinarni z Warszawy oraz paru innych zakątków Polski Gdzie: Cook Up Studio - Fort Mokotów Kiedy: 7 lutego 2015 Zobacz więcej
Warsztaty kulinarne z marką FRoSTA – ryby i owoce morza - przepis Marty Blog kulinarny Marty z wieloma świetnymi przepisami O mnie Top 10 Zdrowa żywność Bezglutenowe Księga Gości Kontakt Warsztaty Zobacz więcej
niedziela, 20 maja 2012 Kochani Czytelnicy,zapraszam pod nowy adres:Ten blog zostaje otwarty i taki już będzie, ale nowe wpisy pojawiać się będą pod nowym adresem.Zapraszam! czwartek, 17 maja 2012 Zobacz więcej
Kolorowy makaron szpinak mrożony Frosta wędzony łosoś kukurydza konserwowa przyprawy i gotowe Zobacz więcej
chude inspiracje
chude inspiracje Obserwuj blogaObserwujesz bloga
chude inspiracje.
19

19 61

0
makaron ze szpinakiem w sosie śmietanowym i kotletami sojowymi aby stworzyć 1 porcję potrzeba nam: 50 g makaronu (w moim przypadku spaghetti), 200g szpinaku z sosem śmietanowym (FROSTA), kilka sztuk Zobacz więcej
Tarta z ciasta francuskiego zcukinią z czosnkową oliwą z oliwek extra vergine, solą morską i oregano Składniki: 2 prostokątne kawałki rozmrożonego ciasta francuskiego FRoSTA cukinia 3 łyżki oliwy z Zobacz więcej