frytki po kreolsku

się ser Piąty rozdział-Niech wygląda jak w świetle dziennym Szósty rozdział-Czekolada, cukierki i ciasteczka. Siódmy rozdział- Hamburgery i frytki Ósmy rozdział- Fotografowanie żywności na opakowaniu Zobacz więcej
. Następnie zdejmujemy przykrywkę i podsmażamy mięso, aż będzie ładnie przypieczone. Słodkie ziemniaki obieramy ze skóry, robimy z nich grube frytki, układamy na blaszce wyłożonej papierem, solimy i Zobacz więcej
Komentarze 2012/12/21 11:12:18 genialne, do wypróbowania. 2012/12/21 11:20:09 Fantastyczne :) Ja tylko eksperymentowałam z podwójnym smażeniem, ale jeśli te są najlepsze to ja je w ciemno biorę i po Zobacz więcej
zucchini-blues
zucchini-blues Obserwuj blogaObserwujesz bloga
zucchini-blues
Kolory Paryża

Kolory Paryża 155

0
odnaleźć libański hummus, a w ruchliwej dzielnicy żydowskiej spróbować miksu z Tel Awiwu. Wspinając się na Montmartre należy zahaczyć o stoiska z owocami morza, by niżej, w Quartier Pigalle zawahać Zobacz więcej
, frytek z batata i frytek z yuki...wszystkie były pyszne, ale to we frytkach z yuki zakochaliśmy się najbardziej. Frytki z batata z sosem mojo Frytki z yuki z sosem mojo Chipsy z platana W karcie dań Zobacz więcej
w sosie Gribiche – fot. Wally Gobetz Sos tatarski, jako ten najbardziej popularny, pasuje do prostej ryby z frytkami. Remulada, z racji swojej francuskiej nazwy czasami uważana za bardziej elegancką, Zobacz więcej
Aromatyczne ziemniaki pieczone w paczuszkach – Rozgardiasz kuchenny Ziemniaki nacinane z pieca – Moje Gotowanie Domowe frytki z piekarnika – Bez Pszenicy Frytki z piekarnika – Co mi w duszy gra Zobacz więcej
Smacznie Dudziak
Smacznie Dudziak Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Smacznie Dudziak
(bez tytułu)

(bez tytułu) 362

0
(mięsa, kości), utwardzenia niektórych składników (np. podrobów) 2. blanszowanie ziemniaków to obsmażenie ich w głębokim tłuszczu rozgrzanym do ok. 140C, aby zmiękły, ale nie złapały koloru. Takie Zobacz więcej