Przepis na fumenti

Powiązane przepisy:

Wannabechef
Wannabechef Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Powrót do pyszności
FUMENTI

FUMENTI 60

Powrót do pyszności: FUMENTI niedziela, 26 października 2014 FUMENTI Jako, że moja kuchnia cały czas jest jeszcze tylko projektem na papierze, a moja cierpliwość do przenośnej kuchenki i piekarnika, w Zobacz więcej
Wannabechef
Wannabechef Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Powrót do pyszności
FUMENTI

FUMENTI 159

Jako, że moja kuchnia cały czas jest jeszcze tylko projektem na papierze, a moja cierpliwość do przenośnej kuchenki i piekarnika, w którym nie można zrobić bezów powoli się kończy, musiałam zacisnąć Zobacz więcej
kochanyptysiu
kochanyptysiu Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Wielki apetyt
Fumenti-akademia kulinarna

Fumenti-akademia kulinarna 53

Zapraszam Zapraszam Przyciski Listonic Zapraszam Zapraszam Zobacz więcej
kochanyptysiu
kochanyptysiu Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Wielki apetyt
Fumenti-akademia kulinarna

Fumenti-akademia kulinarna 16

Zapraszam Zapraszam Przyciski Listonic Zapraszam Zapraszam Zobacz więcej
Brzeźno. Dojeżdżam, ciężko było trafić. Budynek, prosty, napis FUMENTI.Wchodzę, jestem już trochę spóźniona. I bardzo głodna. Drzwi otwiera młody mężczyzna w firmowym fartuchu. Uśmiecha się, podaje Zobacz więcej
Od dłuższego czasu czekałam na warsztaty kulinarne z moją ulubioną blogerką kulinarną - Martą Dymek. Blog Jadłonomia.com zachwycił mnie ciekawymi przepisami na roślinne potrawy. Jest skarbnicą Zobacz więcej
asieja
asieja Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
♥ asieja
szparagi odczarowane

szparagi odczarowane 71

jest jeszcze ostatni moment na szparagi, widziałam dziś w zieleniaku, więc nie kłamię! zielone i białe badyle, którymi wszyscy wokół zdawali się zachwycać w tym krótkim sezonie urzekły i mnie. i to Zobacz więcej
Czas na wątróbkę... Lubicie?! Co do smaku i zdrowia zdania są podzielone. W naszym domu wątróbka jest lubiana. Jemy ją średnio raz na miesiąc... Nie smażymy na patelni, pieczemy w piekarniku z różnymi Zobacz więcej
Witajcie :)) Przedwczoraj w samo południe zadzwonił do mnie telefon z bardzo miłą informacją :) Otóż wygrałem wstęp na warsztaty kulinarne z Tomkiem Jakubiakiem, prowadzącym program " Jakubiak Zobacz więcej
Robi się zimno, ale grzyby jeszcze są. Każdy ma swoje pomysły na ich przygotowanie. Ja mam dwa ulubione - jeden to prosty i stary przepis mojej mamy, który pamiętam z dzieciństwa, a drugi pamiętam z Zobacz więcej
kokieteriasmaku
kokieteriasmaku Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
kokieteriasmaku@gmail.com
POLECAM

POLECAM 59

http://www.fumenti.pl/pl/warsztaty/fajne-baby-43 Fajne Baby Poziom trudności:(łatwy) Prowadzący:Weronika Suliga Data:22 wrzesień 2013 r. () Czas trwania:12:00 - 16:00 (4 godziny) Koszt:130 zł Zobacz więcej
Wannabechef
Wannabechef Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Powrót do pyszności
SUSHI

SUSHI 105

Po długiej przerwie zatęskniłam za nowymi (choć jednak nie całkowicie) eksperymentami kulinarnymi i wróciłam do FUMENTI na kurs przygotowywania SUSHI. Jak zawsze okazało się, że nawet to co na pozór Zobacz więcej
OdczarujGary
OdczarujGary Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
OdczarujGary
Gastrobanda

Gastrobanda 24

Jeśli szukacie dobrej i lekkiej lektury na wakacje, kupcie książkę Jakuba Milszewskiego i Kamila Sadkowskiego „Gastrobanda. Wszystko, co powinieneś widzieć, zanim wyjdziesz coś zjeść” wydaną przezSmak Zobacz więcej
Czy oferta kulinarna Gdańska i Pomorza jest w stanie przyciągnąć gości krajowych i zagranicznych przekonywałam się podczas pomorskiej edycji Nocy Restauracji. Zakupy na Hali Targowej, warzenie piwa, Zobacz więcej
EdithS
EdithS Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Quatro Stagioni
Aceto di mele. Ricette Parte I

Aceto di mele. Ricette Parte I  19

L'aceto di mele dovrebbe avere un grande ruolo nella nostra vita di tutti giorni visti i suoi benefici. E' un ottimo conservante, disinfettante, rinfrescante, purificante, e' una medicina naturale per Zobacz więcej
Byłam ostatnio na fantastycznych warsztatach kulinarnych w Akademii Kulinarnej FUMENTI. Już od jakiegoś czasu śledziłam stronę Akademii i kursy które tam się pojawiały, ale zawsze coś mi wyskakiwało i Zobacz więcej
W przededniu święta kobiet trafiłam na informację o konkursie organizowanym przez Kuchnię TV. Banalnie prostym, zatem to szczęście, a nie wiedza, miało zdecydować o wygranej. "Tomek Jakubiak Zobacz więcej
Po raz drugi miałam przyjemność uczestniczyć w fantastycznych warsztatach kulinarnych w Akademii Kulinarnej FUMENTI. Wybrałam "Kuchnię Staropolską", bo najbardziej miałam ochotę na czerninę. Wiem nie Zobacz więcej
ankawell
ankawell Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
życie od kuchni
GASTROBANDA RECENZJA KSIĄŻKI

GASTROBANDA RECENZJA KSIĄŻKI 26

"GASTROBANDA WSZYSTKO, CO POWINIENEŚ WIEDZIEĆ, ZANIM WYJDZIESZ COŚ ZJEŚĆ" Tytuł brzmi bardzo obiecująco, prawda ? Zabieramy się więc czym prędzej za czytanie zanim wybierzemy się po raz kolejny do Zobacz więcej
Na naszych oczach polskie Wybrzeże przemienia się z tłustej foki w zwinną rybitwę, co tłustsze kąski chwytającą w locie. Rybitwa to nieduży ale sprytny ptak. Lata szybko, nura daje śmiało, lubi też Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: