gazeta

Gdy kilka miesięcy temu zobaczyłam w jednym z programów Jamiego Olivera, przygotowującego łososia pieczonego w gazecie (z ogniska) od razu nabrałam na niego ochoty. Nie jestem fanką Jamiego, w sumie Zobacz więcej
efu7
efu7 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kuchenne Ewolucje
29.02.2012 - Gazeta Współczesna

29.02.2012 - Gazeta Współczesna 47

Dzięki uprzejmości Ani Szczurak, w studenckim dodatku do naszej regionalnej Gazety Współczesnej, znalazła się krótka rozmowa ze mną :) Zobacz więcej
jakpomasle.pl
jakpomasle.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Jak Po Maśle
Pierwszy wywiad dla gazety

Pierwszy wywiad dla gazety 56

Pierwszy wywiad dla gazety Kto 23 lipca nie czytał chełmskiego Super Tygodnia ma teraz okazję, bo jest co czytać. Kto mnie nie znał od krzyżykowej strony ten już wie, że haft obok gotowania to moja Zobacz więcej
Inka.T
Inka.T Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Notes From Eating
Sernik z gazety

Sernik z gazety 109

Sernik z gazety No może nie dokładnie z gazety, tylko z sera, ale pomysł z gazety. Kupiłam gazetę tylko ze względu na kilka świetnie zapowiadających się przepisów. Wypróbowałam dziś jeden - "Sernik na Zobacz więcej
W poszukiwaniu inspiracji: Pierwszy raz w gazecie W poszukiwaniu inspiracji Mój blog to miks kultur i smaków. Gotuję potrawy z różnych stron świata i nie boję się próbować nowych rzeczy. Pragnę Wam Zobacz więcej
9 lutego 2013 Rozmaitości Pierwsza publikacja w gazecie Kilka dni mnie tu nie było, byłam na feriach zimowych z rodziną, a tam nie było dostępu do internetu. Więc nie mogłam zaglądać, ale za to Zobacz więcej
W nowym numerze regionalnej gazety Bieszczadzka ,możemy przeczytać mój przepis na danie regionalne Kartok Ustrzycki. Wracajmy do korzeni , słuchajmy opowiadań starszych ludzi , przeglądajmy stare Zobacz więcej
W każdym domu gazet jest pod dostatkiem, zarówno tych czarno - białych, jak i kolorowych. Można je wykorzystać w bardzo praktyczny sposób. Ja zrobiłam z nich wyjątkowe koperty na życzenia dla Zobacz więcej
Moi drodzy dzięki Wam i Waszym głosom, w plebiscycie Gazety Wrocławskiej KOBIETA WPŁYWOWA 2015, trafiłam na szóste miejsce. Dziękuję Wam serdecznie i cieszę się, że nie tylko polityka i biznes mają Zobacz więcej
Kto jeszcze nie kupił najnowszego wydania gazety Bieszczadzkiej , zapraszam do kupna. Oprócz regionalnych informacji , przepis na smaczne pierogi z kasza gryczaną mojego przepisu . To wszystko w Zobacz więcej
Całe sześćstron o jedzeniu we Wrocławiu. Taki smaczny dodatek przygotowała przed świętami Gazeta Wyborcza. Dziennikarze sprawdzili popularne, swoje ulubione i polecane przez znajomych oraz Zobacz więcej
Good food nowa gazeta kulinarna na rynku Good food to nowa gazeta kulinarna na polskim rynku. Gazeta już od dawna znana w innych krajach, my otrzymujemy przetłumaczoną wersję angielską. Wg reklam to Zobacz więcej
iwa643
iwa643 Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
MojaKuchniaMalutka
Mój przepis w gazecie

Mój przepis w gazecie 131

Sałatka letnia Kolorowa letnia sałatka pasuje do wszystkiego a także możemy zajadać ja samą jako posiłek lekki i zdrowy . Dużo warzyw , lekki lekko czosnk... Zobacz więcej
Elżbieta Majkowska
Elżbieta Majkowska Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
pomyslowakuchnia
Moja ulubiona gazeta

Moja ulubiona gazeta 61

Dzisiaj dostałam nowy numer FILIŻANKI SMAKÓW. Jest to super gazetka do poczytania przy kawie i herbacie, właśnie o kawie i herbacie. Jeszcze do nie dawna piłam tylko kawę z mlekiem i to w bardzo dużym Zobacz więcej
jakpomasle.pl
jakpomasle.pl Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Jak Po Maśle
Pierwszy wywiad dla gazety

Pierwszy wywiad dla gazety 85

Pancakes z owocami Lipiec 7th, 2014 Zobacz więcej
Wykorzystuję stopniowo produkty otrzymane na warsztatach Blue Dragona, delektując się kuchnia azjatycką. Ostatnio na warsztat poszły żeberka, które zrobiłam z dodatkiem różnych przypraw i doprawiłam Zobacz więcej
Moi Drodzy! Nadeszła wiekopomna chwila! :-) Pierniczki mojego autorstwa ujrzały światło dzienne w dwumiesięczniku dla kreatywnych Wena design. Jeszcze ciepła gazetka, pachnąca farbą drukarską (której Zobacz więcej
Nie od dzisiaj wiadomo, że kuchnia tajska jest jedną z moich ulubionych. Dzięki wyrazistości smaków, aromatów oraz pikantności przypraw jest również doskonała na "kryzys dnia następnego" i okazała się Zobacz więcej
Przepisy Wolnej Kuchni w „Palce Lizać” – wtorkowym dodatku do Gazety Wyborczej Od początku września 2013 roku przepisy Wolnej Kuchni znajdziecie co jakiś czas w „Palce Lizać” – wtorkowym dodatku do Zobacz więcej