genueński

Pod tą tajemniczą nazwą kryje się ciasto biszkoptowe z dodatkiem masła. Sporo z Was Czytelników prosiło mnie na FB o przepis na to ciasto, a więc jest. :)Biszkopt genueński jest nieco bardzi... Zobacz więcej
Marta_gotuje
Marta_gotuje Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Marta gotuje
Biszkopt genueński

Biszkopt genueński 167

2
Wpis pochodzi z www.mgotuje.pl Biszkopt genueński tobiszkopt pieczony zdodatkiem masła. Poupieczeniu trzeba go rzucić wformie napodłogę, dzięki temu biszkopt nie opadnie ibędzie płaski. Wswoim Zobacz więcej
Biszkopt genueński w porównaniu z biszkoptem uniwersalnym jest trochę mniej puszysty, za to bardziej soczysty i dzięki dodatkowi masła dłużej utrzymuje świeżość. W przeciwieństwie do biszkoptu Zobacz więcej
Biszkopt genueński w porównaniu z biszkoptem uniwersalnym jest trochę mniej puszysty, za to bardziej soczysty i dzięki dodatkowi masła dłużej utrzymuje świeżość. W przeciwieństwie do biszkoptu Zobacz więcej
Biszkopt genueński w porównaniu z biszkoptem uniwersalnym jest trochę mniej puszysty, za to bardziej soczysty i dzięki dodatkowi masła dłużej utrzymuje świeżość. W przeciwieństwie do biszkoptu Zobacz więcej
Biszkopt genueński w porównaniu z biszkoptem uniwersalnym jest trochę mniej puszysty, za to bardziej soczysty i dzięki dodatkowi masła dłużej utrzymuje świeżość. W przeciwieństwie do biszkoptu Zobacz więcej
Biszkopt genueński w porównaniu z biszkoptem uniwersalnym jest trochę mniej puszysty, za to bardziej soczysty i dzięki dodatkowi masła dłużej utrzymuje świeżość. W przeciwieństwie do biszkoptu Zobacz więcej
Biszkopt genueński w porównaniu z biszkoptem uniwersalnym jest trochę mniej puszysty, za to bardziej soczysty i dzięki dodatkowi masła dłużej utrzymuje świeżość. W przeciwieństwie do biszkoptu Zobacz więcej
Biszkopt genueński w porównaniu z biszkoptem uniwersalnym jest trochę mniej puszysty, za to bardziej soczysty i dzięki dodatkowi masła dłużej utrzymuje świeżość. W przeciwieństwie do biszkoptu Zobacz więcej
Biszkopt genueński w porównaniu z biszkoptem uniwersalnym jest trochę mniej puszysty, za to bardziej soczysty i dzięki dodatkowi masła dłużej utrzymuje świeżość. W przeciwieństwie do biszkoptu Zobacz więcej
Biszkopt genueński w porównaniu z biszkoptem uniwersalnym jest trochę mniej puszysty, za to bardziej soczysty i dzięki dodatkowi masła dłużej utrzymuje świeżość. W przeciwieństwie do biszkoptu Zobacz więcej
Biszkopt genueński w porównaniu z biszkoptem uniwersalnym jest trochę mniej puszysty, za to bardziej soczysty i dzięki dodatkowi masła dłużej utrzymuje świeżość. W przeciwieństwie do biszkoptu Zobacz więcej
Biszkopt genueński w porównaniu z biszkoptem uniwersalnym jest trochę mniej puszysty, za to bardziej soczysty i dzięki dodatkowi masła dłużej utrzymuje świeżość. W przeciwieństwie do biszkoptu Zobacz więcej
Biszkopt genueński w porównaniu z biszkoptem uniwersalnym jest trochę mniej puszysty, za to bardziej soczysty i dzięki dodatkowi masła dłużej utrzymuje świeżość. W przeciwieństwie do biszkoptu Zobacz więcej
Biszkopt genueński w porównaniu z biszkoptem uniwersalnym jest trochę mniej puszysty, za to bardziej soczysty i dzięki dodatkowi masła dłużej utrzymuje świeżość. W przeciwieństwie do biszkoptu Zobacz więcej
Biszkopt genueński w porównaniu z biszkoptem uniwersalnym jest trochę mniej puszysty, za to bardziej soczysty i dzięki dodatkowi masła dłużej utrzymuje świeżość. W przeciwieństwie do biszkoptu Zobacz więcej
Biszkopt genueński w porównaniu z biszkoptem uniwersalnym jest trochę mniej puszysty, za to bardziej soczysty i dzięki dodatkowi masła dłużej utrzymuje świeżość. W przeciwieństwie do biszkoptu Zobacz więcej
Biszkopt genueński w porównaniu z biszkoptem uniwersalnym jest trochę mniej puszysty, za to bardziej soczysty i dzięki dodatkowi masła dłużej utrzymuje świeżość. W przeciwieństwie do biszkoptu Zobacz więcej
Biszkopt genueński w porównaniu z biszkoptem uniwersalnym jest trochę mniej puszysty, za to bardziej soczysty i dzięki dodatkowi masła dłużej utrzymuje świeżość. W przeciwieństwie do biszkoptu Zobacz więcej
Pest genueńskie to jeden z wielu rodzajów pesto. Moim skromnym zdaniem jest jednym z smaczniejszych i łatwiejszych do zrobienia. Hmn...czy pesto może być trudne do zrobienia? ;) Pesto genueńskie Zobacz więcej