gęś jakubiak

Loulou
Loulou Obserwuj blogaObserwujesz bloga
LouLouBlog
Jakubiak lokalnie

Jakubiak lokalnie 121

0
– „Jakubiak lokalnie”. Pięknie wydana, opatrzona zdjęciami, na których widok zaczyna burczeć w brzuchu i zabawnym komentarzem kucharza sprawia, że już samo przeglądanie książki staje się niezwykłą Zobacz więcej
Ostatnio polska gęś owsiana jest na topie. Zachwalają ją wszystkie tuzy polskiego kucharstwa, które są w telewizorni: i Grzegorz Łapanowski, i Karol Okrasa, i Tomasz Jakubiak. Inni pewnie też, ale ich Zobacz więcej
. 6. Co najpszyszniejszego jadłeś do tej pory? Jak już pisałam jestem wielką fanką sushi i maki z pieczonym węgorzem to mistrzostwo. Ale poza tym ogromnie smakuje mi np. foie gras (tak, wiem, biedne Zobacz więcej
Byłam ostatnio bardzo zajęta. Poza obowiązkami czysto zawodowymi, miałam okazję uczestniczyć w kilku kulinarnych eventach oraz moderować warsztaty kulinarne dla międzynarodowej korporacji. Organizował Zobacz więcej