gęś nadziewana porą i śliwkami

, karkówka marynowana m.in w musztardzie , szynka podana z sosem z żurawiny dosmaczona była kajmakiem , który zastąpił miód w marynacie. Do karkówki zrobiłam moje popisowe jabłka z porami w białym Zobacz więcej
. Restauracja przystosowana jest do przyjęcia 100 osób. Dla gości przeznaczone są dwie sale - urządzone w ciepłym domowym klimacie - większa na 60 osóboraz mniejsza na 40 osób. W jednej z nich Zobacz więcej
! autorka: FaxCooks | blog: faksiu cook, please! proste dwukolorowe ciasto czekoladowo bananowe! autorka: FaxCooks | blog: faksiu cook, please! Gęś nadziewana czarnym ryżem, orzechami i jabłkami Zobacz więcej
zaplesniale buraki – aaa, jeśli tylko troszkę, to zrób jak statystyczny Polak – tu się wytnie, tam oskrobie i można zjeść. Żartowałam! Nie można. 17. jak sie gotuje najprostsza zupe – najprostsza Zobacz więcej
Mazurek z orzeszkami i żurawiną Medaliony we własnym sosie Medaliony z piersi kurczaka w ziarnach sezamu i dyni Meksykański zawijaniec w cieście Mielone na patyku - cevapcici Mielone nadziewane serem Zobacz więcej
minut temu Bernika - mój kulinarny pamiętnik Pęczotto z pieczarkami - Odkąd jakiś czas poznałam inne oblicze tej kaszy i wiem, że pęczak może być pyszny, staram się ją przygotowywać regularnie, jako Zobacz więcej
... 27 minut temu Bernika - mój kulinarny pamiętnik Pęczotto z pieczarkami - Odkąd jakiś czas poznałam inne oblicze tej kaszy i wiem, że pęczak może być pyszny, staram się ją przygotowywać regularnie, Zobacz więcej
fatti nella macchinetta!!! - Salve cookini e cokkine dopo la mia giornata tutto di... 11 godzin temu Kwestia Smaku Quiche ze szparagami - Najlepszy kruchy spód, pysze zielone szparagi oraz masa Zobacz więcej
... 34 minuty temu Sto smaków Obiad kolorowy, a w smaku delikatny - Niedawno dyskutowaliśmy o kulinarnym określeniu „panierowanie”. Uważna czytelniczka napisała, że panierujemy tylko w tartej bułce, Zobacz więcej
Człowiek jest tym, co zje...: Lista jadalnych kwiatów skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... sobota, 5 kwietnia 2014 Lista jadalnych kwiatów Zobacz więcej
is even a bit of snow on the ground so I have still been cra... 1 dzień temu Szlakiem daktyli... Baharat - *Składniki jakich będziesz potrzebować:* - 1 łyżeczka mielonych ziaren kolendry - 1 łyżeczka Zobacz więcej
system, który pozwoli na sterowanie komputerem bez użycia myszki czy klawiatury – tylko za pomocą ... 1 godzinę temu białczyński Dolina Mnikowska i Wzgórze Mnikowskie - - - - - - - - - Wzgórze - - - Zobacz więcej
Buniabaje w kuchni Krokiety wg Mamy Martyny - *Mam totalną amnezję. Zapisałam sobie pomysł na to by robiąc krokiety w naleśnikach zostawiać część ciasta naleśnikowego i potem maczać w nim zwinięte Zobacz więcej
miesięcy mamy *koniofazę* w domu. Zaczęło się od durnych koników Pony (nie cierpię), a skończyło na klockach Lego ze stajnią w tle i sean... 9 godzin temu sto kolorów kuchni Bułki z siemieniem Zobacz więcej
Układać warstwami np. w szklankach po nutelli. Polać sosem. Autor:Beatao17:08 Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w usłudze TwitterUdostępnij w usłudze Facebook Etykiety:sałatki Reakcje: Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Paszteciki

Paszteciki 9217

1
...?Joanna Chmielewska "Jak wytrzymać z mężczyzną" Wyświetl mój pełny profil Moja lista blogów Najnowsze Noworoczne telefony Franciszka - Papież Franciszek nie tylko podziękował wczoraj podczas Zobacz więcej
... 10 godzin temu sto kolorów kuchni Bułki z siemieniem lnianym - Nie robię zbyt często bułek, dla mnie to raczej pieczywo awaryjne. Powstają wtedy, gdy nie przypomnę sobie w porę o zakwasie. Przepis Zobacz więcej
... 9 godzin temu sto kolorów kuchni Bułki z siemieniem lnianym - Nie robię zbyt często bułek, dla mnie to raczej pieczywo awaryjne. Powstają wtedy, gdy nie przypomnę sobie w porę o zakwasie. Przepis Zobacz więcej
acia1065
acia1065 Obserwuj blogaObserwujesz bloga
Człowiek jest tym, co zje...
Pierniczki

Pierniczki 1616

0
kuchni Bułki z siemieniem lnianym - Nie robię zbyt często bułek, dla mnie to raczej pieczywo awaryjne. Powstają wtedy, gdy nie przypomnę sobie w porę o zakwasie. Przepis na te bułki poch... 10 godzin Zobacz więcej
Człowiek jest tym, co zje...: Ciasto makowe ze śliwkami skip to main | skip to sidebar Człowiek jest tym, co zje... Kuchnia, podróże, może coś więcej... czwartek, 2 stycznia 2014 Ciasto makowe ze Zobacz więcej