ghazal

ZOBACZ TAKŻE:

kasztanowakuchnia
kasztanowakuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kasztanowa Kuchnia
Lin w smażalni

Lin w smażalni 326

Cześć =) Ryby to nie tylko smaczny zamiennik mięsa, ale też prawdziwe bogactwo ważnych dla zdrowia składników odżywczych. Ryby na co dzień, to doskonałe rozwiązanie dla osób, które chcą cieszyć się Zobacz więcej
kasztanowakuchnia
kasztanowakuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kasztanowa Kuchnia
Halibut w smażalni

Halibut w smażalni 122

Cześć =) Ryby to nie tylko smaczny zamiennik mięsa, ale też prawdziwe bogactwo ważnych dla zdrowia składników odżywczych. Ryby na co dzień, to doskonałe rozwiązanie dla osób, które chcą cieszyć się Zobacz więcej
kasztanowakuchnia
kasztanowakuchnia Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Kasztanowa Kuchnia
Szczupak w smażalni

Szczupak w smażalni 180

Cześć =) Ryby to nie tylko smaczny zamiennik mięsa, ale też prawdziwe bogactwo ważnych dla zdrowia składników odżywczych. Ryby na co dzień, to doskonałe rozwiązanie dla osób, które chcą cieszyć się Zobacz więcej
Baba ghanoush - pasta z bakłażana Blox.pl Załóż bloga Zaloguj Menu Zaloguj Załóż bloga Dorota smakuje Blog > Komentarze do wpisu « Domowy cheeseburger Baba ghanoush - pasta z bakłażana Zobacz więcej
Baba ghanoush / baba ganoush(czyt. baba ganudż lub babaganug) to arabska pasta z bakłażana. Polacy pokochali hummus, a to smarowidło jest równie pyszne (a moim zdaniem nawet smaczniejsze). Idealne Zobacz więcej
Baba ghanoush niejedno ma imię. O tej paście z pieczonych bakłażanów mówi się także:baba ghannoug, baba gannoushlubbaba ghannouj. Arabska przekąska składająca się z miąższu bakłażanów i sezamu to Zobacz więcej
Baba Ghanoush - pasta z pieczonego bakłażana | Zjem Cię! Menu Przejdź do treści Strona główna Obiadowo Słodkości Popularne Strefa Fit O mnie Kontakt Prezent dla Ciebie za free Zjem Cię! Kulinarny Zobacz więcej
Jeśli macie ochotę na danie szybkie, smaczne i przyjemne to nie musicie już dłużej szukać.Dzisiaj bowiem wracamy do Was z przepisem z kategorii „nie mam ochoty długo gotować”. I jak wiadomo Zobacz więcej
apetytnasmaka
apetytnasmaka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Apetyt na Smaka
BABA GHANOUSH

BABA GHANOUSH 36

Baba ghanoush jest jedną z najpopularniejszych past, dipów Bliskiego Wschodu i Egiptu. Powstaje z bakłażana i sezamu. Bakłażana się piecze i wydobywa z niego miąższ, a sezam dodaje się w postaci Zobacz więcej
Angelika A
Angelika A Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Angie-Szamanko
Baba ghanoush

Baba ghanoush 17

Baba ghanoush, czyli pasta z pieczonego bakłażana z dodatkiem tahini i dodatków. Pierwszy raz jadłam ją w restauracji HAMSA (http://hamsa.pl)na Krakowskim Kazimierzu, zakochałam się w tym smaku i Zobacz więcej
NIK kontra suplementy diety. Czego dopatrzyła się kontrola NIK? o mnie kontakt i współpraca Toggle navigation Blog o zdrowiu i zdrowym żywieniu oraz szybkim gotowaniu Home Zdrowie Uroda Fit Przepisy Zobacz więcej
Beata
Beata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Magazyn Kuchenny
Baba ghanoush

Baba ghanoush 34

Najlepszy czas na zrobienie baba ghanoush, bliskowschodniej pasty z mocno opieczonego bakłażana, jest właśnie teraz, latem. Po pierwsze, powoli zaczyna się sezon na bakłażana (choć niesezonowo i tak Zobacz więcej
Mazury na talerzu w Ryńskim Młynie, regionalne produkty i okazały zamek Ryn… – Kulinarna przygoda Kulinarna przygoda blog kulinarny Home Wstęp O mnie Skontaktuj się ze mną! Menu Z podróży małej i Zobacz więcej
Jakiś czas temu w moje ręce i do mojej kulinarnej biblioteczki wpadła książka Sirocco Wspaniałe smaki Bliskiego Wschodu Sabriny Ghayour. Autorka jest szefową kuchni i nauczycielką gotowania oraz Zobacz więcej
sobota, 22 grudnia 2012 Hazard, milosc i takietam Z okazji Świąt życzę Wam wszystkim żebyście zawsze mieli szczęście i w hazardzie, i w miłości ;) Wyślij pocztą e-mailWrzuć na blogaUdostępnij w Zobacz więcej
Gośka
Gośka Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Łyżka i motyka
Azalia z nasion

Azalia z nasion 26

Szczerze mówiąc to długo się zastanawiałam nad pisaniem tego postu. Ale skoro się zdecydowałam to się Wam pochwalę azalią z nasionka. Udało mi się ukorzenić "rodka"(tutaj)a teraz jeszcze taki okaz z Zobacz więcej
Moi Drodzy, tak jak obiecałam, rozwijam w kolejnym poście temat TMC – tradycyjnej medycyny chińskiej. Dzisiaj chcę Wam opowiedzieć o ziarnie zboża, które jest jednym z najmniejszych produktów Zobacz więcej
SKŁADNIKI: 500 g mięsa mielonego z indyka 500 ml przecieru pomidorowego 100 ml wody 2 ząbki czosnku Sól i pieprz do smaku 1 łyżeczka czosnku niedźwiedziego 1 łyżeczka papryki czerwonej 1 łyżeczka Zobacz więcej
nata
nata Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
bon appétit !
Esterhazy tort

Esterhazy tort 85

Przepis Zobacz więcej
endriuziom
endriuziom Obserwuj bloga Obserwujesz bloga
Proste Przepisy
Sirocco – Sabrina Ghayour

Sirocco – Sabrina Ghayour 13

Niedawno wspominałem Wam o książce Jamie’ego Olivera, którą dostałem od Wydawnictwa Insignis, a już dziś prezentuję Wam drugą z pysznych nowości – Sirocco Sabriny Ghayour. Niedługo przedstawię Wam dwa Zobacz więcej

ZOBACZ TAKŻE: