glacage malinowy

świeżymi malinami. Z warstwą kwaskowego, lekkiego jak piórko musu malinowego, doskonale współgrającego z niższą warstwą. Wszystko wieńczy błyszcząca czekoladowa glazura. Użyłam tortownicy o średnicy Zobacz więcej
?Nieskromnie powiem, że tak. Byłam bardzo zadowolona zarówno z wyglądu tortu z zewnątrz, jak w i przekroju. Glacage wyszło lśniące, a poszczególne dekoracje odbijały się w nim jak w lustrze, tworząc Zobacz więcej
z ciastem jedynie na samej podstawie. Reszta to słodka malinowa pianka oraz cienka, chrupiąca warstwa o smaku chałwy. Tak więc miłośnicy dużej ilości biszkoptu nie będą do końca zadowoleni. Za to Zobacz więcej
(1)koncentrat pomidorowy(3)Konkurs(2)koreczki(3)krem karpatkowy(3)kuchnia podlasia(5)kuchnia regionalna(1)kurczak(6)kwiaty jadalne(12)lady gray(1)likier fiołkowy(1)limonka(2)lizaki(1)lody(8)majonez(1) Zobacz więcej